Elromlott képernyőbeállítás?
Valami történt a monitorral. Tegnap még semmi gond nem volt, viszont ma, bekapcsolás után, úgy néz ki, mintha a képernyő nyújtott lenne. Nem lóg ki semmi a képernyőről, csak olyan laposnak tűnik.
Próbáltam állítgatni a képernyőfelbontást, de semmi. Frissítettem a videokártya drivert, de az sem segített.
A monitornál 'Álltalános nem PnP képernyő"-t ír. Próbáltam frissíteni, de nem talált újat. Aztán letöltöttem egy drivert a márka honlapjáról, azt telepítettem, de utána sem történt változás.
Mi lehet a gond?
Na ha letöltöd a manualt innen (a pdf file):
...akkor az "A9" oldalon (minden lap alján a fekete körben van a lapjelölés), van egy olyan, hogy "Auto Image Adjustment" ...de az A10, A11 oldalon is említik.
Akkor lehet, hogy túl nagy felbontást állítottál be Windows alatt?
Egyébként még a videókártya beállításaiban is lehet igazgatni a képet (screen ratio vagy ilyesmi).
...feltéve, ha külön beállítófelülete van a kártyádnak, mint az Intel/Nvidia/Ati kártyák esetén.
Hogy érted azt, hogy rossz beállítást adtam meg windows alatt? Csak mert tegnap este, kikapcsolás előtt még tökéletesen működött.
Hú, de idegesítő. Lehet inkább újratelepítem az egész windowst, hátha akkor jó lesz.
Azért köszi, hogy megpróbáltál segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!