IPS LED Monitor nem alternatív felbontáson, hogy tudnám megoldani, hogy viszonylag szép legyen a megjelenítése?
Van egy 23" FullHD felbontású monitorom (LG 23MP68VQ-P), amit 1280x720-as felbontásban használok, mert különben elég kicsi lenne minden és nehezen látni. A monitor pár hónapos, a gép 1 hete lett lecserélve. A régi gépen XP volt, ami viszonylag szépen megjelenítette a sima HD felbontást is, de az új gépen Windows 10 van, amivel nem szép (elmosódott), ha nem natív felbontáson használom a monitort. A Windows beépített nagyításával jobb a helyzet, viszont akkor a program ikonok stb. pixelesednek, elcsúsznak egyes programok elemei és a print screen használatánál is, amikor visszanézem a készített képet, látszik, hogy nagyítva van és minden pixeles rajta.
ClearType-ot is próbáltam állítani, de nem jó.
Van olyan megoldás, program, amivel jobban tudnám állítani, hogy nem natív felbontáson is viszonylag szép legyen?
(Miközben ezt írtam, most vettem észre, hogy a pépernyő közepén éles, de a széleihez haladva homályosodik/elmosódik.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!