Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hamis NCORE meghivo. Lehet...

Hamis NCORE meghivo. Lehet belole nagyobb baj?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy lattam facebookon egy posztot, hogy 450 szabad hely van es csak 29ft a regisztracio. EN HULYE meg kuldtem smst de nyilvsn teljesen fake mert csak valami forumra regisztralt be....de elsore hihetonek tunt mert csomoan irtak ala h bevalt meg nem fakr oldal stb

Oke, a penzt tuti levette, nem tudok mit tenni. De ezen kivl lehet belole baj hogy a szam ed a mail meg lett adva? :/

2017. szept. 30. 19:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Na,megint van "nyílt" ncore regisztráció a facebookon? Pár éve is volt. Olyan 1,5 éve én is tudom használni az ncore-t. Egy munkatársam küldött meghívót, így. Semmi sms-sel, like-olással,stb-vel nem lehet bejutni,csak meghívóval.
2017. szept. 30. 20:48
 12/16 tabaki ***** válasza:

„...hihetőnek tűnt mert csomóan írták alá, hogy bevált meg nem fake oldal...”

Na ja, a csalók nyilván mind Kosztolányi becsületes városában élnek, eszük ágában sincs megtéveszteni a balekokat: [link]

Az emelt díjas szolgáltatások letiltása nyilván elejét veszi majd, hogy még többet kiszedjenek belőled. Nagyobb baj akkor lesz, ha továbbra is hagyod magad úgy terelni, mint a birkát, mert nemcsak egyetlen módja van, hogy átverjenek. Más naiv lélek legalább azelőtt teszi fel a kérdését, mielőtt elszánná magát a végzetes marhaságra:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerde..

Még volna egy megjegyzésem. Félretéve, hogy az nCORE meghívók ingyenesek, és feltételezve, hogy feketén valaki mégiscsak adja-veszi őket: A tagsággal mégiscsak milliós értékekhez juthatsz hozzá. El tudod képzelni, hogy ezt a lehetőséget jelentéktelen áron, a Facebookon tukmálják rá boldog-boldogtalanra? Vagy, hogy fogyatkozik az nCORE tábora, és kínjukban lepkehálóval vadásznak arra a néhány még nem egészen makulátlan erkölcsű felhasználóra, aki hajlandó betölteni az állomány foghíjait? Az a 29 (vagy 55) forintos összeg önmagában is megalázó butaságszűrő, ilyen teszten ne menj át még egyszer.

2017. szept. 30. 22:29
 13/16 anonim ***** válasza:
#12: Ha az emberek képesek lennének logikusan gondolkodni, számolni, akkor nem vennének fel minimálbérrel 30 évre ingatlanhitelt...
2017. okt. 1. 05:56
 14/16 anonim ***** válasza:

Utolso,azert a ketto nem osszehasonlithato...egy emeltdijas sms elkuldese,meg a hitelfelvetel...

Apro,szinte lathatatlan betukkel volt odairva,en is csak a gepen lattam mar meg,a telomon nem..

A sima sms dijaert(39) gondoltam en is a regisztraciot.Korabban nem volt tapasztalatom az ncore val,csak annyi,h nem tudtam regisztralni,igy megorultem a lehetosegnek .

De tanultam belole.Hitelt viszont ,a majd 50 evem alatt ,nem vettem fel,plane tobbtizmilliot a semmire...

2017. okt. 1. 07:15
 15/16 anonim ***** válasza:

Kérdező,nem biztos,hogy csak 2000 et vont le,lehet, h 4e et.Mert visszaküldtek egy válasz smst,hogy küldd el az x y. ot,hogy véglegesítsd.Na ezt nekem már nem engedte elküldeni,mert már nem fvolt annyi a kártyámon.Ez volt a szerencsém mert akkor négyezret vontak volna le szerintem...:(

Arra,aki írta, jelentsük rendőrségen.Még a Face se foglalkozik vele,és törli, pedig többen jelentettük csalásért...

A fiamat pedig többször felfüggesztették,tiltották, mert olyat írtamit a Face nem szeret...(az igazat) szóval ennyit erről.

Az utolsó voltam,és az aki az elején írta, h tőle is levontak 2000 ft ot...

2017. okt. 1. 09:19
 16/16 anonim válasza:

Telefonszámmal nem tudom mit tudnának kezdeni, azon kívül hogy eladják mondjuk a teleshopnak, és utána sorra kapohatod a hívásokat a dormeo matracokról, meg a legújabb mixerről.

E-mail-címmel szintúgy, mondjuk az is lehet hogy jelentkezni fog az elveszett nigériai nagybácsid, aki rád akarja ruháznia vagyonát, és neked csak az ügyvédnek kellene fizetni 100 ezret Western Unionnal előtte.

2019. júl. 22. 05:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!