Hamis NCORE meghivo. Lehet belole nagyobb baj?
Az a helyzet, hogy lattam facebookon egy posztot, hogy 450 szabad hely van es csak 29ft a regisztracio. EN HULYE meg kuldtem smst de nyilvsn teljesen fake mert csak valami forumra regisztralt be....de elsore hihetonek tunt mert csomoan irtak ala h bevalt meg nem fakr oldal stb
Oke, a penzt tuti levette, nem tudok mit tenni. De ezen kivl lehet belole baj hogy a szam ed a mail meg lett adva? :/
Basszus, ketezret vett le?
Ami a meg nagyobb szivas, h nem is sajat telefonrol kuldtem, csaladtagerol, akk elofizeteses...istenem, ki fognak nyirni:(
Ezt nem lehet így megmondani. A jövő zenéje. Sok ilyen csaló, az emelt díjas SMS -ekből kaszál. De mivel ez alap díjas SMS volt félő, hogy ki lesz adva harmadik félnek a telefonszámod.
A dicsérő kommenteket meg hiába nézed ilyenkor. A fele kamu FB profil a másik fele meg csak simán troll.
Ezért kellett volna előtte gondolkodni és utána járni a dolgoknak. :/ Annyi de annyi helyen le van írva, el van mondva, hogy a valódi nCore -on sosincs nyílt regisztráció, meg SMS küldözgetés. Csak és kizárolóak egy másik tag hívhat meg, és kizárólag email -ben! Ennyi!
Ja és feljelentés?! Ti meg miről beszéltek?? :D
Olyan olyan helyre akartatok bejutni, ahol illegális tartalmakat osztanak meg. Hiányzik nektek a bírság, meg hogy a sünök lefoglalják a gépeiteket?
Fogjátok fel ezt a 2000 -ret tanuló pénznek, talán legközelebb nem lesztek ilyen hülyék. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!