Jó ha így csináltam?
Figyelt kérdés
most rakok össze egy gépet és beleratam egy dvd ólvasót és egy vincsesztert de az én alaplapomban nincsen olyan csatlakozó mint amilyen azon van de tápegységről rá tudom csatlakoztatni és annak a kábelnek a végén van egy ami az alaplabba megy bele az így jó vagy ha nem akkor hogyan kell csinálni?2017. szept. 28. 19:16
1/3 anonim válasza:
Ezt most nem értem. Mindenképp kell egy kábel ami az alaplapot köti össze az adott eszközzel, mert ha csak delejt kap a tápból még nem fogod tudni használni.
2/3 anonim válasza:
Konkrétumok. Konkrétumokat írj kérlek. Amit én össze tudtam rakni ebből a zavaros felépítésű kérdésből az az, hogy van egy HDD-d (vinyód) és egy optikai meghajtód (DVD olvasód). A Vinyód valószínűleg IDE csatlakozású Molex (fehér 4pin-es) tápcsatlakozóval. Viszont az alaplapod csak SATA csatlakozású vinyókat fogad be aminek a tápellátása is SATA tápcsatlakozóval megy. Ez megoldható, csak veszel Molex-SATA átalakítót, rákötöd a tápod Molex csatlakozójára és a másik végét ami már SATA végződésű meg a vinyódra. Viszont IDE-SATA átalakító nem létezik, az nem megoldható dolog max a HDD cseréjével. De javíts ki ha tévedek ugyanis én sem vagyok biztos ebben mivel mint említettem eléggé zavarosan fogalmaztad meg a kérdést. Valószínűleg ezzel a kérdésemmel már biztosan tudtam volna válaszolni ha jól fogalmazod meg a problémát, legközelebbi kérdésednél erre ha lehet figyelj. Saját érdeked ha hamar akarsz választ kapni.
3/3 anonim válasza:
Az én szerény véleményem pedig az, ha még a csatlakozók neveit sem tudod akkor inkább egyenlőre ne erőltesd a dolgot. A másik pedig, hogy ha mégis erőlteted akkor legalább olvasd vissza mit is írsz le, mivel ebből kb semmit nem lehet értelmezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!