Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hibás Kindle Paperwhite 3?

Revdav11 kérdése:

Hibás Kindle Paperwhite 3?

Figyelt kérdés

Nemrég vettem egy Kindle Paperwhite 3 Ebook olvasót. A problémám az vele, hogy néhány könyvnél elkezdek olvasni, lapozok egy két oldalt, ezután megnyitok egy másik könyvet, és ha visszamegyek az eredeti könyvre, akkor csak fehér lapot hoz be. Ha állítok a betűtípuson, akkor visszaáll oda, ahol eredetileg hagytam, ha lapozok egyet, akkor a könyv végére ugrik.

Mivel ez nem minden könyvnél fordul elő, ezért érdeklődnék, hogy ez gyakori hiba-e az internetről letorrentezett könyvekkel, vagy a Kindle a hibás?

2017. szept. 28. 18:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Én nem kalózkodok könyveket, de ettől függetlenül erős a gyanúm, hogy itt a kalózkönyv a ludas.
2017. szept. 30. 18:23
 2/3 A kérdező kommentje:
Közben átkonvertáltam a .prc-t .mobi-ba és úgy már rendesen működik!
2017. okt. 1. 10:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Örülök neki. Nálam egyébként eredeti prc. könyvekkel sem volt gond soha sima Kindle 6-on.
2017. okt. 1. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!