Kindle paperwhite-ról mi a véleményetek? Hasonló árkategóriában találok jobbat?
100oldalas meg megy neki. 1000 oldalasnal mar eleg gyakran elojon az "out of memory" uzenet.
Elso sorban nem PDF olvasasra talatak ki. Szoktam PDF dokumentumokat / konyveket olvasni rajta, de nem mondanam, hogy kimondottan elvezetes (foleg, ha kepek is vannak benne). Lehet olvasni, de kicsit kenyelmetlen.
Igazabol a teljes E-book piac vezetoje, nem csak az arkategoriajanak.
Igen nekem főleg régi könyvek pdf formátumú kényelmes olvasására kell, ami gyakran azt jelenti, hogy 1 oldal 1 kép. pl milyen gyorsan tudja betölteni a 100 oldalt? milyen gyorsan lehet vele lapozni?
kb mint egy számítógép vagy attól kicsit ügyesebben kezeli?
Kindle milyen formátumú könyveket tud olvasni? mire kell figyelni?
Sebesseggel nincsen problema, de azert nem hasonlitanam egy PChez.
Fajl tipusokat meg nem mondom neked fejbol, nezz utana.
Ha csak PDFeket fogsz olvasni inkabb vegyel tabletet.
Nagyon nem vagy kepben a dolgokkal, nezz utana. Ugy ne vegyel semmit, hogy azt sem tudod, hogy mit veszel.
Kindle csak a hardware, amit az Amazon "gyart". Alapbol semmilyen tartalom nincsen rajta. Amazonrol tudsz letolteni ra konnyeden konyveket, ahol nincsen (vagy ha van is nagyon keves) magyar nyelvu tartalom van.
Ezenkivul tudsz ra te is sajat tartalmat masolni.
A tartalom letoltos reszt kicsit felreerthetoen irtam.
Amazonrol tudsz ra tartalmakat venni. Elso sorban konyveket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!