Mi történt a windows-zal?
Laptopomon mikor megvettem fogalmam sincs milyen op rendszer volt de vétel után egy ismerősöm win 8.1-et rakott rá. Évek óta ez van rajta, és most jutottam el odáig hogy lecseréljem win 7-re. Van is egy tört win7-em, amit már számtalanszor használtam és semmi baja nincs, mégis mikor a laptopon akarom telepíteni az írja, " A windows telepítő váratlan hibát észlelt.A windows telepítéséhez újra kell indítani a telepítést."
Pendrive-on van nekem ez a win7, és gépre másolva telepítem az exe-ből.
Miért lehet ez? Sehogy nem tudom megoldani...
Formázd újra a Windows 8.1 partícióját. Még jobb lenne, ha a Master Boot Recordot is törölnéd (de nem a partíciós táblát). Ezután a Win7 telepítője nem fogja azt látni, hogy egy későbbi Windowsra akarod rátenni.
Arról pedig szó sem lehet, hogy te egy exe fájlból telepíts rendszert. DVD-ről vagy pendrive-ról bootolva kell azt csinálni, ezt értették "tiszta" telepítésen.
A gép indításakor belépsz a BIOS/UEFI-be. Megkeresed a BOOT menűpontot és ott az "UEFI Boot"-ot "disabled"-re állítod.
Akkor MBR-ben fog telepíteni és nem lesz gondod a telepítéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!