Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi történt a windows-zal?

Mi történt a windows-zal?

Figyelt kérdés

Laptopomon mikor megvettem fogalmam sincs milyen op rendszer volt de vétel után egy ismerősöm win 8.1-et rakott rá. Évek óta ez van rajta, és most jutottam el odáig hogy lecseréljem win 7-re. Van is egy tört win7-em, amit már számtalanszor használtam és semmi baja nincs, mégis mikor a laptopon akarom telepíteni az írja, " A windows telepítő váratlan hibát észlelt.A windows telepítéséhez újra kell indítani a telepítést."

Pendrive-on van nekem ez a win7, és gépre másolva telepítem az exe-ből.

Miért lehet ez? Sehogy nem tudom megoldani...

2017. szept. 17. 16:10
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Tolvajnak nem segítek.
2017. szept. 17. 16:13
 2/15 anonim ***** válasza:
Telepítsd tisztán.
2017. szept. 17. 16:15
 3/15 A kérdező kommentje:
Gondolom egy filmet nem néztetek még online és le sem töltöttétek. Semmi gond nem haragszom ezért :P
2017. szept. 17. 16:17
 4/15 anonim ***** válasza:
Miről beszélsz? Hogy jön egy film az oprendszer telepítéshez?
2017. szept. 17. 16:23
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
És mi az, hogy nem haragszol? Megírtam: csinálj tiszta telepítést, ne a 8.1-ben akarj telepíteni.
2017. szept. 17. 16:25
 6/15 A kérdező kommentje:
A tolvajozásra értettem. A tisztánt pedig ugyan annak értelmeztem, de akkor ezek szerint az valami mást takar.
2017. szept. 17. 16:28
 7/15 anonim ***** válasza:

Nem engedi az oldalt belinkelni, ezért:

A keresőbe: Windows 7 telepítése lépésről lépésre

Ott a találatok közt kattints a dirtywindows oldalra.

Olvasd el és csináld!

2017. szept. 17. 16:39
 8/15 anonim ***** válasza:
A drivereket töltsd le előtte a 7-hez.
2017. szept. 17. 17:05
 9/15 A kérdező kommentje:
Megpróbálom most azt, hogy egy pendrive-ból bootolható eszközt csinálok. A driverek meg egy másik vicces történet... A HP oldalán a pavilion g6 2200-as sorozatához keresve kitudom választani, hogy win7-re keressen drivereket. Viszont ha a pontos paviliog g6 2260sh-ra keresek rá ott csak 8.1 és 8-hoz ajánl... szóval nem értem, de már leszedtem a 2200-as szériához amiket ad drivereket... vagy jó vagy nem
2017. szept. 17. 17:10
 10/15 anonim ***** válasza:
Szoftvert letölteni más kategória, mint saját használatra filmet. Legalábbis Magyarországon.
2017. szept. 17. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!