Mi történt a windows-zal?
Figyelt kérdés
Laptopomon mikor megvettem fogalmam sincs milyen op rendszer volt de vétel után egy ismerősöm win 8.1-et rakott rá. Évek óta ez van rajta, és most jutottam el odáig hogy lecseréljem win 7-re. Van is egy tört win7-em, amit már számtalanszor használtam és semmi baja nincs, mégis mikor a laptopon akarom telepíteni az írja, " A windows telepítő váratlan hibát észlelt.A windows telepítéséhez újra kell indítani a telepítést."
Pendrive-on van nekem ez a win7, és gépre másolva telepítem az exe-ből.
Miért lehet ez? Sehogy nem tudom megoldani...
2017. szept. 17. 16:10
3/15 A kérdező kommentje:
Gondolom egy filmet nem néztetek még online és le sem töltöttétek. Semmi gond nem haragszom ezért :P
2017. szept. 17. 16:17
4/15 anonim válasza:
Miről beszélsz? Hogy jön egy film az oprendszer telepítéshez?
5/15 anonim válasza:
És mi az, hogy nem haragszol? Megírtam: csinálj tiszta telepítést, ne a 8.1-ben akarj telepíteni.
6/15 A kérdező kommentje:
A tolvajozásra értettem. A tisztánt pedig ugyan annak értelmeztem, de akkor ezek szerint az valami mást takar.
2017. szept. 17. 16:28
7/15 anonim válasza:
Nem engedi az oldalt belinkelni, ezért:
A keresőbe: Windows 7 telepítése lépésről lépésre
Ott a találatok közt kattints a dirtywindows oldalra.
Olvasd el és csináld!
8/15 anonim válasza:
A drivereket töltsd le előtte a 7-hez.
9/15 A kérdező kommentje:
Megpróbálom most azt, hogy egy pendrive-ból bootolható eszközt csinálok. A driverek meg egy másik vicces történet... A HP oldalán a pavilion g6 2200-as sorozatához keresve kitudom választani, hogy win7-re keressen drivereket. Viszont ha a pontos paviliog g6 2260sh-ra keresek rá ott csak 8.1 és 8-hoz ajánl... szóval nem értem, de már leszedtem a 2200-as szériához amiket ad drivereket... vagy jó vagy nem
2017. szept. 17. 17:10
10/15 anonim válasza:
Szoftvert letölteni más kategória, mint saját használatra filmet. Legalábbis Magyarországon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!