Milyen módon lehet PC-ről iPhone-ra fényképet másolni? iTunes szinkronizáláson kívül
Figyelt kérdés
2017. szept. 17. 10:50
1/5 P.O.C. válasza:
Bluetooth gondolom. Bár az a f*s szánt szándékkal kerüli a Windows kompatibilitást, hogy csak almás cuccokat vegyél hozzá.
2/5 anonim válasza:
Felteszed valahova felhőbe (Google Fotók, Google Drive, OneDrive stb., akár az iCloudhoz is hozzáadhatod pc-n), ott eléred a telefonnal is, le is töltheted, ha akarod.
4/5 anonim válasza:
ugyanúgy, mint egy csomó fényképezőgépnél is (nem mindegyiknél, de soknál) a képek nem látszanak új meghajtóként, kell egy fotóletöltő program, ami látja a telefonon a képeket. Macen uganígy működik a dolog, ott az Image Capture képes erre (az iTunes és egy csomó másik fotó kezelő program mellett).
Windowst évek óta nem használok, ezért azt sem tudom, ott hogy hívják, de biztos vagyok benne, hogy a Windowsban is van olyan fotó letöltő program, amivel meg lehet oldani iTunes nélkül.
én Macen se használok iTunes-t, ha egy mód van rá, én is inkább a már említett felhős megoldást használom. Google Drive, Dropbox, vagy más felhőbe feltolod a képeket és máris ott van a gépen.
5/5 anonim válasza:
itt találod a megoldást:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!