Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » PC-ről képek importálása...

PC-ről képek importálása iPhone-ra? (többi lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok! iPhone 6s készüléket használok és a PC-men windows 8as operációs rendszert. A telefonról a képeket és videókat pár kattintással letudom szedni a gépre az USB kábel segítségével (töltőkábel). Viszont vissza a PC-ről nem tudom importálni a képeket és videókat a telefonromra. próbálkoztam az iTunes segítségével de amikor a gépről importálom meg is érkeznek a a képek, de azokat a telefonról nem tudom törölni. Csak akkor tünnek el, ha újra szinkronizálom és a helyére más képeket importálok.

Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudok úgy képeket juttatni a gépről az iPhone-ra, hogy azok ott is legyenek, tudjak velük bármit csinálni (törölni!!, szerkezteni stb..)

Mert megjelennek a galériában, de nem tudom őket törölni.

Tudok valami jó megoldást erre?

Válaszokat előre is köszönöm! :)

2017. máj. 6. 08:31
 1/2 anonim ***** válasza:
Az Apple iPhone és iPad készülékeinek egyik nagy hátránya, hogy nincs rajtuk memória(tárhely) bővithetőségi lehetőség. (nincs is rajtuk, bennük microSD kártya csatlakozási lehetőség) Vannak 16GB, 32GB és magasabb GB-os készülékek, de ezek elsősorban a rendszer működését elősegitő fájlok tárolására szolgálnak. De viszont minél magasabb a GB memóriájuk, annál több, de velük felvett fájl tárolására is alkalmasak. Többek között ezért sem engedik (azaz nincs a készülékeken csak töltésükre alkalmas microSD nyilás) hogy PC-ről (külső helyről) fájlokat másoljál rájuk. És azért nem tudod a telefonodról törölni, mert a memóriahely (főleg ha kicsi) nem külső forrásból származó fájlok tárhelye
2017. máj. 7. 07:28
 2/2 anonim ***** válasza:
helyesebben irva: ...nincs is rajtuk csak microUSB nyílás...
2017. máj. 7. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!