Bitcoin bányászattal egy év alatt átlagosan mennyi bitcoint lehet keresni?
GUI miner programmal asztali gépen
Slush's pool bányásztársulásban csinálnám.
Mintha azt kérdeznéd, hogy átlagosan mennyi egy részvény ára. Nincs átlag, fluktuáció van. Ha lopod az áramot, akkor talán megéri, de semmi sem biztos.
Kb. két hete olvastam egy cikkben, hogy jelenleg alig tíz olyan ország van, ahol rövid távon, nyereségesen lehet normál PC-vel, lakossági áram használatával bitcoint bányászni- természetesen a miénk nincs közöttük.
A házunk napelemes,a villanyszámlával nem lesz gond.
Milyen hardvert ajánlotok, asztali gép helyett?
Csak célhardverrel érdemes, persze lehet VGA-val is -több VGA, több hiba, stb.
Otthoni géppel egy VGA-val épp hogy csak hobbi szinten van a nyereség is, kb évi $1-200
nVidia GTX 1080 TI évi $400-t hoz talán ZCash-be.
-De ha figyelembe vesszük a hirtelen ingadozást is mint pl minap és még nem tért magához a BC (~$3500) akkor nagyon ügyesnek kell lenni hogy a megfelelő időben váltani.
Bányásztam BC-t annak idején és most is, nem is kevés veszteséggel, de bíztam benne és ha most azt nézem hogy 3500 és nem 600 $ akkor közel meg hatszoroztam, és így már bőven megérte.
Ha van napelem akkor érdemes kicsit nagyobbat befektetni célhardverbe.
Megkérdezhetem, te milyen hardvert használtál?
Ha nem akarod nyilvánosan megadni, írhatod privátban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!