Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nagy szám az új iphonokb...

Miért nagy szám az új iphonokba az arcfelismerés?

Figyelt kérdés
Ezt egy csomó régebbi telefon is tudja,ez mitől számít olyan nagy újdonságnak?
2017. szept. 15. 01:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Mert sokkal pontosabb 3D képet alkot és -elvileg- nem lehet átverni mint a samsung s8-at.
2017. szept. 15. 01:58
 2/5 anonim ***** válasza:
..és sötétben is tud scannelni
2017. szept. 15. 07:36
 3/5 Alex Fly ***** válasza:
100%
Azért, mert ez nem egy 500 gyártó által használt technológia, hanem az Apple világrengető új fejlesztése. Mint minden esetben, amikor egy több éve használt feature belekerül az aktuális iPhone-ba, azt hatalmas újdonságként adják el...
2017. szept. 15. 12:02
 4/5 anonim ***** válasza:

Azért már mi a fa*ság ez már?Nálunk a legdrágább az iphone! :D A fideszes kutyák miatt....

Megint mehetek ki Németbe vagy angliába...

Pofátlanság,ami itthon megy elektronikai cuccok terén!Az i7 4790k-s procim most 110k és két éve vettem 85k-ért újonnan! :D Látszik,hogy jobban telejesít magyarország!

2017. szept. 15. 15:02
 5/5 A kérdező kommentje:
Értem,hogy pontosabb de szerintem ez nem nagy dolog főleg ilyen árérték arányban :D
2017. szept. 15. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!