Miért írja át a Windows a zeneszám műfaját "Other"-re?
Sziasztok, egy olyan problémám lenne, hogy mindig megszerkesztem a letöltött zenék részleteit, hogy telefonon normálisan kiírhassa a címet, előadót, műfajt, és ezek szerint is tudjam hallgatni őket.
Ma letöltöttem egy .zip fájlba csomagolt album számait, kicsomagoltam (még át is helyeztem máshová a mappájából), és sehogy nem engedi, hogy beírjam műfajnak pl.: hogy "New Retro Wave" (mindenhol máshol működött, szóval nem az a baj, h ilyen nem létezik, vagy bármi), és alkalmazom a beállításokat, meg "ok", de mégis műfaj helyett azt írja magától, hogy "Other".
Ránéztem hogy írásvédettség stb be van-e pipálva, nincs.
Mindez Win10 alatt történik MP3 műfajjal (megpróbáltam a Groove zenelejátszóban átírni, de ott sem vezetett eredményre).
Google is csak hülyeségeket dobál fel, szóval megköszönnék valami megoldást erre :)
21/F
id3v1, v2 vagy v2.4?
Üllői út 162/C
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!