Számítógépes boltban szeretnék gépet összerakatni. Oda állíthatok úgy, hogy ilyen meg olyan programokat szeretném, ha futnának rajta, és akkor ahhoz állítanak össze egy listát, hogy mi kell bele?
Nem fontos már egy kész tervvel odaállítani, hogy ez meg az kell bele?
Persze azt tudom, hogy 1 terás merevlemezt, meg 8 gigás ramot szeretnék, de a többihez nem értek.
Ne parázz ezen, én is mindig így vettem gépet. Annyi, hogy nem csak egy helyen, egy embertől kérdeztem meg, hanem megkérdeztem előbb 2 hozzáértő haveromat, aztán bementem a boltba, hogy mondjanak valamit és adjanak árajánlatot. Én sem értek hozzá, nem is érdekel. A bolt által összeállított listát aztán megint megmutattam annak az 1-2 embernek, akit megkérdeztem, ők pedig véleményezték. Volt, amire azt mondták, hogy x alkatrészből vegyek jobbat, a másikból meg elég az olcsóbb. Aztán ezzel visszamentem a boltba, ahol meg mondtak egy harmadik dolgot. Végül mindig elfogadtam az üzlet javaslatát, mert ők rakták össze a gépet, náluk fogok tudni reklamálni is, ha valami mégsem jó. De soha nem volt még problémám szerencsére.
A fórumon való kérdezősködés sem rossz ötlet, csak tapasztalatom szerint ahány ember, annyifélét fog mondani, és ha közben nem értesz hozzá, hiába sorolnak fel minden típusú alkatrészből ötöt, nem leszel előrébb vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!