Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Tálcára felugró program...

Laci121 kérdése:

Tálcára felugró program ablakra mutatva nem lehet kattintani csak az asztalon lévő ikonokat lehet megnyitni de bezárni nem, mivel nem reagál az egérkattintásra valaki megoldást tudna adni?

Figyelt kérdés
Kijelentkezés és vissza jelentkezés után probléma megszünik. Majdnem 1 éves gépről beszélünk. win7 van rajta és ujra telepités nem segítet, bios reset se usb portok jók tesztelve.

2017. szept. 11. 17:45
 1/10 anonim ***** válasza:
Lehet rossz az egered?
2017. szept. 13. 12:05
 2/10 A kérdező kommentje:
Nincs baja. Másikon tesztelve,másik egeret is próbáltam. Most már az ujra rakott win is tovább haladt a probléma. Majdnem mindenre azt irja hogy nem válaszol. Portokat teszteltem, bios reset is volt. Hubokat is töröltem de semmi. Egyszerüen tanácstalan vagyok. Garancia szervizbe küldjem esetleg?
2017. szept. 13. 22:27
 3/10 anonim ***** válasza:
Hát akkor végig kell tesztelni a memóriát és a HDD-t vagy SSD-t, illetve én felraknék valami újabb operációs rendszert (Windows 8.1 vagy Win10. Mindkettő gyorsabb, mint a Win7)
2017. szept. 14. 15:05
 4/10 anonim ***** válasza:
2017. szept. 14. 15:07
 5/10 A kérdező kommentje:
Sajnálatosan mindent próbáltam mára most win10 van fent. De semmi. Egyedül most annyit értem el hogy a régi foglalatos egérrel megy s max 1 usb eszközt bír a gép. Van egy sejtésem de lehet hogy hülyeség. De nem lehet a usb áram elosztó hibája? Az ami az alaplapbban mikro áramkörökkel kommunikál? Mert akkor alaplap csere lenne a vége
2017. szept. 14. 22:24
 6/10 anonim ***** válasza:
Ja ha több usb-s eszközt belenyomsz, akkor befagy? Wow. Mondjuk így belegondolva egyszer nekem is volt egy zárlatos billentyűzetem, ami miatt folyton kék halál volt. Hát simán lehet zárlatos maga az usb csati is ...vagy valamelyik usb-s eszköz.
2017. szept. 14. 22:42
 7/10 A kérdező kommentje:
Volt egy kékhalála a win nek azt akkor kezdte ujra raktam a gépet s jé ugyan ez sőt egyre rosszabb. Most ps2egér usb billentyűzet és megy a Windows se fagy le stb de ha a külső vinyót rakom rá világit a vinyo ledje de ennyi amit csinál max. az a mákom hogy 6 év garancia van rajta. Szal hétfőn beviszem a garancia szervizbe. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek aki próbált segíteni :)
2017. szept. 15. 09:46
 8/10 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom mi lesz belőle de hogy basszus egy több mint 300ezer Ft gép ne bírja ki legalább egy évig ez röhely. A régi szakadt az p4 gépem 10 évig bírta. Minél fejlettebb anális rövidebb a élettartam.
2017. szept. 15. 09:50
 9/10 anonim ***** válasza:

Csak a külső winyótól hal meg? Nem lehet, hogy az a hunyó?

Az enyém egyébként a tápokat zabálta. Egymás után vagy 3 táp ment tönkre benne, pedig igen minőségi és nagyteljesítményű tápokat vásároltam mindig (Cooler Master, Enermax, Chieftech)

2017. szept. 15. 10:46
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem a külső vinyó néztem azt is :))) számla lista szerint háát 40 ezer forint a táp benne Corsair 700w az s mikor bedugom pl most a pendrivot vagy akár mit akkor se ismeri fel. Az USB vezérlő kisült amikor win kékhalála volt az a gyanúm
2017. szept. 17. 02:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!