Ezek közül a Media Markt-ban kapható asztali számítógépek közül melyik éri meg a leginkább tudásilag?
A ramot, a HDD-t vágom, hogy mit jelentenek, de a többihez nem igazán értek. Segítsetek nekem!
Ha egy gépben 4+ GB memória van, akkor - föltéve, hogy Windows van rajta - jó eséllyel 64 bites az operációs rendszer is, mert csak az képes kezelni ennyi memóriát.
A 64 bites rendszer futtatni tudja a 64 bites programokat is.
Amennyire én látom, az előre összerakott asztali gépek egyik problémája lehet a tápegység megválasztása.
Nem igazán értem, ha fölsorolnak 20-30 termékjellemzőt, mi az akadálya, hogy megismerhessük a táp típusát is ?
Bocsánat, hogy nem tudok pontosan a fő kérdésre is válaszolni.
...ja, és még ott a garancia kérdése is.
Nem mindegy, hogy -ha Te rakatod/rakod össze- minden alkatrészre külön-külön garancia van. A kész gépeknél -gyakran- az az eset áll fönn, hogy az egész komplett gépre szól a garancia. Tehát néha az is elég a garanciavesztéshez, ha leszereled a gép oldalát, takarítás céljából.
ezek brutálisak.mármint brutálisan drágák,szerintem elírták az árakat..
tudásilag a 3.nem véletlen hogy az a legdrágább.bár ha nem játékra kell akkor a legolcsóbb is megteszi.
Igen, sajnos eléggé drágák, játékhoz (is) kellene.
Házilag nem tudok összerakni, mert sajnos nem értek ezekhez, és nem is ismerek olyat, akiről tudom, hogy megbízható lenne.
#7-re:
Nem kell értened hozzá. Leírod hogy mennyi a keret, milyen munkára, játékokra kell. Itt leírják Neked a hozzáértők, hogy milyen alkatrészekből és hol rakasd össze.
bluechip.hu-itt tudod összerakni és megrendelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!