Tényleg leáldozóban vannak az asztali és hordozható számítógépek?
Figyelt kérdés
Az utóbbi napokban egyre több ilyen hírt olvasok, hogy a táblagépek lassan kiszorítják a PC-t. Szerintem még nem kéne leírni őket.2011. aug. 19. 13:25
1/4 anonim válasza:
Igen, én is olvastam ilyet! De nem így lesz! Az emberek többsége magyarországon nem ért az ilyen tabletekhez ezért inkább maradnak a pc-nél és a laptopnál! Egy átlag embernek meg minek tablet?
2/4 A kérdező kommentje:
Szerintem is. Pláne, hogy én főként játékra használom a gépeket, és nem hiszem, hogy egy táblagépen elfutna egy Mass Effect 2-höz hasonló játék :)
2011. aug. 19. 13:35
3/4 anonim válasza:
Játék:
PC
Pötyögés:
PC
Internet:
Tábla (érintősön jobb netezni, amíg nem kell pötyögni)
Teljesítmény:
PC
Ár:
PC
Szerintem.
G.
4/4 anonim válasza:
Én se hiszem, mert vannak olyan emberek, akik jobban szeretik a laptopokat meg az asztali gépeket. Az asztali gépek használata pl. a munkahelyeken és az iskolákban szükséges.
Én sem szeretem a táblagépeket, mert egyrészt érintősek, más okból a programok másképp néznek ki benne - azt hiszem, mert hallottam, hogy a Photoshopot is lehet benne használni, de teljesen másképp néz ki.
Nekem otthon kényelmesebb az asztali gép és a laptop.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!