Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Elhagytam a SIM kártyámat....

Ferenc Levente kérdése:

Elhagytam a SIM kártyámat. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Elhagytam a Vodafonos sim kártyámat...a hűségidő 2 éves, amiből még csak max egy év telt le.Mit tudok tenni?

2017. szept. 3. 18:49
 1/6 lali51 ***** válasza:
100%
Ügyfél szolgálatnál kérsz újjat.
2017. szept. 3. 18:51
 2/6 A kérdező kommentje:
de akkor új számom lesz vagy marad a régi?
2017. szept. 3. 18:53
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Sürgősen letiltatod. Kapsz újat némi pénzecskéért, de a számod marad.
2017. szept. 3. 18:55
 4/6 A kérdező kommentje:
És egy ilyen mennxibe fájna kb.?
2017. szept. 3. 18:57
 5/6 anonim ***** válasza:

[link]

"Mit tegyek, ha elvesztettem vagy ellopták a telefonomat?

Ha a készülékkel együtt a SIM-kártyád is elveszett, akkor mielőbb hívd egy másik készülékről a 1270-es számon Ügyfélszolgálatunkat, ahol munkatársunk a hívószámod és ügyfélbiztonsági kódod megadása után letiltja a SIM-kártyádat, így azt más nem használhatja. (Az Ügyfélszolgálatot a +36 1 288 1270-es számon is elérheted.)

Hogyan szerezhetek új SIM-kártyát a régi helyett?

Ha elveszett, vagy ellopták a SIM-kártyádat, akkor üzleteinkben kérhetsz egy újat, amivel ismét használhatod a régi számodat. A SIM-kártya pótlásának díja ebben az esetben 4700 Ft.

Ha meghibásodás miatt van szükséged új SIM-kártyára, akkor a csere költsége 1 Ft + ÁFA."

2017. szept. 3. 19:02
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a gyors válaszokat!
2017. szept. 3. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!