Abi667 kérdése:
Rgh-s xbox360, a jatekot miutan beraktam a megfelelö mappába, és felismeri, hogy ott van, nem tudom elinditani, a következöt írja, miért?
Figyelt kérdés
this is an installed game. to play insert the original game disc
Elöre köfi a segitséget
2017. aug. 30. 21:30
1/3 anonim válasza:
próbáld meg belső hdd-re rakni, sokszor adódik ilyen probléma, hogy nem indítja el, csak ha belső hdd-n van. Én ezértkivezettem a sata-t a gépből és ráraktam egy hdd-t külső házban, de nem usb-n hanem sata-n keresztül. Így könnyen cserélhető a hdd, és minden működik faxán :D
2/3 anonim válasza:
Gondolom FreeStylet használsz. Nekem minden játékomnál ezt írja, attól függetlenül működnek. Esetleg próbáld meg átraknia a fájlokat máshova,majd a FreeStyle-ban az adott mappát megjelölni, mint a játékok mappája! :)
3/3 A kérdező kommentje:
Megcsináltam, köszönöm a valaszokat, de nem ez volt a probléma. Valamiért csak akkor ismeri fel, ha kivágom az adott fajlt, es ugy rakom be, de valamikor meg konkretan meg kell adni azt a helyet, ahova raktam.
2018. febr. 14. 15:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!