Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem tudom elindítani a...

Retro Nagi kérdése:

Miért nem tudom elindítani a játékot (hibaüzenet)?

Figyelt kérdés
Indításnál írja ki, hogy hiányzik a msvcp120.dll, leszedtem netről felraktam a mappába, aztán még két ilyet (msvcr120.dll, XINPUT9_1_0.dll). Aztán kiírja nekem hogy "Az eljárás belépési pontja (_except_handler4_common) nem található a DLL- ben (msvcrt.dll)"! Tudom ezek a Common Redisttel (Ms Visual) tevődnek fel a gépre, fel is tettem mindet, mégse akar elindulni a játék! Msvcrt.dll nem volt a mappában úgy véltem nem kell, de aztán bemásoltam azt is hátha, de ugyanezt írja ki amit fent írtam. Mi lehet a baj? Kíváncsi vagyok, lehet -e valamit ebből kihozni!

#belépési pont #msvcr.dll #hiba futtatáskor #Ms Visual C++
2017. aug. 11. 16:51
 1/3 anonim ***** válasza:

Nagyon nagy butaság netről dll-eket letöltögetni, és mindenhová pakolászni. Lehet belőle vírusfertőzés, vagy akár az egész rendszert is hazavághatod vele. Gyorsan csináld vissza.

Mindig mindent a hivatalos telepítőjével telepítünk. Vcredist telepítő, directx telepítő. Hozzá van csomagolva a játékhoz, ha nem kalózjáték lenne, a Steam fel is tette volna első induláskor.

Felrakás után azért nem indul a játék, mert még mindig ott vannak a mappában azok, amiket te önkényesen odatettél, és felülírják a jól működő, hivatalos verziókat. Törölj ki onnan mindent, ami nem a játékkal jött!

Soha semmilyen körülmények között semmit nem kell mókolni a dll-ekkel, ezt jegyezd meg.

2017. aug. 11. 16:56
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen, hát tipikus varezolás. Nézd meg, hogy van egy valami DIRECTX mappa a telepítőkönyvtárban és az abban lévő összes telepítőt indítsd el szépen egymás után.
2017. aug. 11. 17:25
 3/3 A kérdező kommentje:
Azt írták az oldalon amiről letöltöttem a játékot hogy DirectX 10 kell hozzá, ezért nem megy
2017. aug. 12. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!