HDD-t szeretnék vásárolni Asus laptopba, mire figyeljek?
SSD van benne jelenleg, úgy tudom (de egyáltalán nem értek hozzá), ezt csak kicserélni lehet magában a gépben, tehát más már nem fér be, csak külsőleg csatlakoztatva (USB-kábellel?).
Nem szeretném, ha a rendszer lassulna, ezért az SSD-n hagynám a rendszert és a fontosabb, nagyobb programokat, a HDD-re csak filmeket, fotókat, zenéket tennék. Milyet vegyek 20 ezer forint alatt, ami legalább 500 gb, de inkább 1 tera vagy ennél több? Számít, hogy milyen típusú a laptop, hogy milyen SSD van benne? Vannak minőségbel különbségek a HDD-k közt? Én sokáig a pendrive-ok terén is azt hittem, hogy mind ugyanolyan, de lassan rájövök, hogy bizony hatalmas különbségek vannak.
Nem szeretném valami szarságra kidobni a pénzt.
20.000-be belefér egy 1 terás külső diszk mindenestől.
Ilyen esetben illik 2-3 év garit adni.
Az optika helyén nem midnen gép támogatja a HDD-t, ellenőrizd, hogy a Tiéd milyen (ODD Bay-ra keresgélj).
Ebben az esetben viszont már lehet, csak az 500-as fér a keretbe
Köszi a válaszokat. :)
"Az optika helyén nem midnen gép támogatja a HDD-t, ellenőrizd, hogy a Tiéd milyen (ODD Bay-ra keresgélj)."
Ezt hogyan érted?
Illetve ilyen gyakori, hogy egy SSD vagy HDD elromlik, hogy garancia van rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!