Laptopot szeretnék vásárolni. Seítségeteket szeretném kérni hogy melyiket válasszam?
Mindkettőből a második (drágábbik verziót vásárolnám) Netezésre, film, Kisebb játékok futtatására kellene (mobák, wow, de természetesen ha bírja a komolyabbakat azokat is pl:Mad Max stb. ) A másik kérdésem pedig az op. Rendszerrel kapcsolatos lenne. Nem nagyon értek hozzá. De a legtöbb játék még nem kompatibilis win10-el? Pl:gépigény.hu oldalon ha a játék alá win8 van írva csak azzal kompatibilis? . Nem az üzletben vásárolnám hozzá az op. Rendszert. Ez bármiféle gondot jelentene?
Az első modellt válaszd. A második "leírásában, már ha lehet annak nevezni, mert naivitásra épít) nem találtam beépített videó-kártyát, tehát integrált lenne benne, ami a 4GB memóriából fogyaszt. 1366 x 768-as felbontáson a 920M bírni fogja a League Of Legends-et. Azonban a 900-as GeForce széria második leggyengébb kártyája, így sokat ne várj tőle. 910, 920, 930, 940, GTX 950, stb. Egyre erősebbek.
Továbbá: nincs benne DVD meghajtó. Ha nem előre telepített operációs rendszer van rajta, akkor USB-ről kell telepítened, továbbá a mellékelt driver lemezt is egy másik USB-re kell majd tenned, mert nincs min beolvasni. Ha szeretnéd még megnézem, hogy van-e jobb modell. Csak mondj egy maximális árat. De ha neked ez megfelel, akkor az ügy lezárva.
Csak én vagyok a mindenki. A processzorok közti különbség:
Intel Celeron N2940 @ 4 x 1,83 GHz = 7,32 GHz
Intel Pentium N3540 @ 4 x 2,16 GHz = 8,64 GHz
Ezt te döntsd el. Outlast éppen menni fog maximális beállításokon. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!