Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Rendelnél Amazonról?

Rendelnél Amazonról?

Figyelt kérdés

Amazon-ról szeretnék rendelni egy Chuwi Hi10 Plus tabletet.

[link]

"free shipping"-et is ír, de nem tudom, hogy, ha az UK-ból szállítanak, akkor van-e ÁFA és/vagy VÁM költség?

Nem tudom, hogy az EU területéhez tartozik-e, főképp a brexit bizonytalanít el, hogy mi a helyzet.

Kínából szoktam rendelni, ott tudom, hogy működik a rendszer.

2017. aug. 26. 20:44
 1/5 anonim ***** válasza:
És a garancia nem is érdekel?
2017. aug. 26. 20:51
 2/5 A kérdező kommentje:

Nem.

Ha lehetne ilyen tabletet kapni Magyarországon, ami nekem kell, nyilván itt venném meg, ha drágább is valamennyivel.

10 col, HDMI, Win10, USB-OTG, nagy akksi.

Persze a Surface Pro 3 is jó lenne, de kb 10 kínait tudnék az árából rendelni.

2017. aug. 26. 21:06
 3/5 anonim ***** válasza:
"Fulfilled by Amazon", ergo a termék már az amazonnál van, ezért nem kell extra összeget fizetned.
2017. aug. 27. 02:10
 4/5 anonim ***** válasza:

Chuwi Hi10 Pro-m van az második kiadás (kb ugyan az mint a Plus)

Ne vegyél Chuwit sehonnan.

Windows: nem működik az SD kártya, bluetooth, minden harmadik alkalommal tud csak szabályosan kikapcsolni ha nincs hard reset akkor a végtelenségig kikapcsol (4 óra után meguntam), minden nap talál valami frissítést így fél órára használhatatlan a tablet.

Android: 4 giga feletti fájlokat nem kezel (filmet nem nézhetsz), fejhallgatót minden negyedik alkalommal ismeri fel, lefagy rendszeresen, újraindul magától.

A hardware általában: Össze-vissza karcolódik, rettentően erős a háttérvilágítás (direkt), látod a képernyőn a csíkozást (ezért világít olyan erősen, anélkül mégfeltünőbb a 3. osztályú panel), type-c csatlakozóval csak tölt adatot nem fogad, flashelni és custom romot tenni rá a dual os miatt bonyolult. Még sokáig sorolhatnám.

7 hónap alatt annyi problémám volt vele hogy vettem 80-ért egy normális tabletet. Be ne dőlj annak az elvakult ömlengésnek ami a Chuwi fórumokon megy, abszolút kognitív disszonancia állapotában szenvednek azok az emberek. Vettek egy szar de OLCSÓ tabletet és nem tudják összeegyeztetni azt hogy ők okosak mégis át lettek vágva ezért inkább "nagyon megéri" ez a tablet.

2017. aug. 27. 20:26
 5/5 anonim ***** válasza:
A tablethez nem tudok hozzászólni. Amazonos szállítás: a brit amazon nem szállít ingyen Mo-ra. Ha bejelentkezel, akkor a termékoldalon kiírja, hogy azt szállítják-e ide és ha igen, mennyiért.
2017. szept. 3. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!