Miért nem tudja megérteni az a gépezést aki nem ért hozzá?
"Mondhatni nekem már újat nem igazán lehet mutatni"
Azért az informatika terén ez elég merész fogalmazás :)
Szeptember 1-je remélhetőleg enyhíti apád gondját.
"Mondhatni nekem már újat nem igazán lehet mutatni"
Azért lehet, hogy nekünk mégiscsak sikerülne.
"Ki kiszoktam menni egy időközönként sétálni"
Ha nem kórházban vagy börtönben laksz, akkor ez a megközelítés elég egészségtelen. Próbáld ki, hogy a haverjaid valamelyikével egyszer személyesen is találkozol. De nem egy pizzázóban, hanem egy padon, előveszel egy kiflit és egy macisajtot, költségráfordítás 86 forint 50 fillér, és megbeszélitek, hogy melyik a kedvenc filmetek. Meghökkentően érdekes élmény lesz.
Látom az a mondat másnak is szemet szúrt :)
Találtam már lányt játékban aki játszik csak ő messze van. :( Haverral inkább gépen játszok sajnos ő vele se egy városban lakok vagyis én falun.
És jó tudom igazatok van. :) Azt túlzás kicsit mert az informatikát egy ember nem is tudná lefedni az egészet lehetetlen annyi dolog van. De én pl hardverek terén azért otthon vagyok, rengeteg programot ismerek és használok valamint programozok. :) Szóval az tényleg túlzás volt elismerem.
Informatikusként a napi 8 órás munkaidőmmel EGYÜTT nem gépezek ennyit.
Én sem értem meg.
Tudsz mást is csinálni ha akarsz. Én ennyi idősen vettem meg az első gitárom, és kb. két évvel később kezdtem el kerékpározni napi 30km-t, meg megállva falvakban, hidaknál, folyóknál, régi épületeknél, stb.
Én tudom, hogy ezt szereted csinálni, de érted hogy egy drogosnak se mondod azt, hogy lődd csak nyugodtan magad, ha ez tesz boldoggá.
De ahogy gondolod, a te döntésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!