2 monitor probléma?
Van egy monitorom és a tv is rá van kötve hdmi-vel a videókártyára. Állítgattam a dolgokat, de szerintem elég rosszul és oda jutottam hogy most a hogy csak a tv-n van kép, a monitoron nincs, de nem "no signal" hanem csak fekete kép. Mind ez kiterjesztett módba és a tv képét terjeszti ki.
Ha a monitort adom meg elsődlegesnek akkor viszont ugyanúgy fekete kép viszont így már a tv sem kap képet.
BÁrmi elképzelése valakinek :D
Ilyet nem találtam.
Viszont arra kezdek gyanakodni hogy videókártya lesz a problémás. A FHD monitoromon nem tudok, csak 1600x1200 felbontást állítani, továbbá olyan történt hogy ki-be kapcsoltam a monitort, bejött 1mp-re a kép kis statikus zajjal majd megint elfeketedett. Kb 20-30x lenyomtam ezt a procedurát egyszer csak lett kép a monitoron, most is van, de szerintem ha kikapcsol akkor megint mehet előről az egész.
Előző.
Vidikari driverét feltetted a gyártó oldaláról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!