Kidori72 kérdése:
Most vettem RAM-ot és tápot a gépbe és pár napig úgy ment mint az ágyúgolyó aztán pár napra elutaztam és se a monitor, se a billentyűzet nem kap jelet vagy miafene. MIÉRT van ez? (kb minden alkatrésze cserélve lett az utóbbi 2 évben)
Figyelt kérdés
2016. okt. 10. 08:35
2/8 A kérdező kommentje:
a táp : cooler master rs-600-acab-m4
a gép pedig egy PC-t akar jelenteni
2016. okt. 10. 09:08
3/8 anonim válasza:
Minden ágyúgolyó földet ér egyszer.
4/8 A kérdező kommentje:
kibaxottul nem baromságot kértem hanem segítséget!!!!
ha nem tudsz segíteni akkor a baromságodat tartsd meg magadnak , ha meg baromkodni akarsz vagy csak azt a borsónyi agyadat akarod túráztatni akkor takarodj le a játszótérre vagy vissza az oviba vagy bárhova ahol bárkit is érdekel a faxágod!!!!
2016. okt. 10. 10:19
6/8 anonim válasza:
Az a táp egy szar, mielőbb cseréltesd ki valami jóra. egy xfx 450-re pl.
7/8 anonim válasza:
Kicsit jobban meséld már el a gép specifikációját, ne csak azt hogy ram van benne meg táp, mert ennyiből nem lehet tudni. Az alatt a pár nap alatt volt aki hozzányúlhatott? Ki volt húzva a gép? Az nem leírás, hogy nem kap jelet vagy miafene. Mi a konkrét hibakód, vagy a hiba konkrét leírása?
8/8 Gábor_79 válasza:
Nem volt vihar, villámcsapás? Speaker van rákötve a lapra? Ami csipog. Nem mozgathatta meg senki a gépet? Pillanatra sem mozdulnak a ventilátorok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!