Hogyan tudok CD-re úgy rátenni számokat, hogy magnó is lejátssza?
Milyen magnó ? A magnóba kazetta kell nem ?
Szerintem az a gond, hogy mp3-ban töltötted le, és ugyan ilyen formában írtad lemezre is, és ezt a formátumot nem ismeri a "magnó"
Windows mediaplayerrel meg lehet írni Audió formátumba. Azt valszeg ismeri majd a lejátszó. Youtube-on nézz róla videót, biztos van !
Meg kell nézni hogy milyen formátumot támogat a lejátszód. Lehet hogy csak audio CD-t, így az mp3-t már nem képes lejátszani. Youtube eleve egy videomegosztó, így arra is figyelni kell hogy a letöltött videó nem zeneformátumú.
Ha tudod hogy milyen formátumot támogat a magnó, akkor a lemezírás első lépései között kell kiválasztani. Ha Audio lemezt akkor a szabvány szerint 80 percnyi hanganyag fér rá maximum, ha lehet mp3 akkor pedig maximum 700 MiB fájlméret. Továbbá érdemes alacsony írási sebességet választani, mert van amikor ez az oka a hibának.
Felveszed kazettára a számokat, aztán ráteszed a kazettát a CD-re. Amikor le akarod magnóban játszani, csak leveszed a kazettát a CD-ről, berakod a magnóba, és lejátszod. :)
Viccet félretéve, audio CD-ként kell kiírni. Az általad használt CD-író program biztos tud ilyet. Vagy a Windows Media Player is tudja, ha más nincs a gépeden.
Csak telepítéskor vedd ki a pipát a MyAshampoo eszköztár elöl!!!
Audio Cd írása, ha ne viszi az mp3-at.
Illetva adatként>>>fájlok írása.
Youtube-ról miket töltöttél le? Mert azok videók...abból ki kell nyerni a hangot.
Ja az jól jön. Régen én is vettem és dvd-rw-t is... D
Verbatimot vegyél, ha nem akarsz idegeskedni.
A konverter milyen bitrátába mentett? Mert 320 kell, ha valamicskét szeretnéd élvezni is
De legjobb, ha az eredeti hangot (nem konvertáltat), audio cd formátumban írsz. Ez 80 perc zene max.
Mp3 esetén egy lemezen akár 20 óra is lehet, szerintem gagyi minőségben. Persze attól függ min hallgatod. Nem hifi cuccon tök m1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!