Miért lett ilyen rossz a internetem?
Figyelt kérdés
Sziasztok! tegnap néztem 4K -ban videókat gond nélkül... youtubeon persze.... ma reggel úgy ébredtem hogy el indítok 1 videót.. a gép automatikusan 144p be rakja és még így se akarja le játszani max nagyon nehezen... megnéztem hány csíkot mutat a net... 4/4-et szóval le csatlakoztam a net-ről és olyan kor meg 0 csíkos... ha rá csatlakozok akkor 4/4 de még is 144p nehezére esik a net-nek el indítani.. miért lehet ez???2017. aug. 23. 08:44
1/4 A kérdező kommentje:
Ilyen volt:
speedtest.net-ről néztem:
Ilyen volt: Ping: 7 , Letöltés 64Mbps, Feltöltés 8Mpbs
Ilyen lett: Ping 7 , Letöltés 0,48, Feltöltés 5Mpbs
2017. aug. 23. 09:21
2/4 anonim válasza:
A 4 csík ugye a térerő. A mobilé.
Mint ilyen jelzésnek semmi köze a net sebességéhez.
Vagy ha 2 csíkos a térerőd halkabb a beszélgetés?
3/4 anonim válasza:
Kérdezd a szolgáltatót, valami hiba van náluk mert csak a le írány halt meg.
4/4 A kérdező kommentje:
a csík az az hogy ugye van a net mutató vagy mi a tálcán és ott mutatja ha van net vagy nincs és ott 4 csík van egymás után és mindegyik csík fehér és nem szürke na mind1.. ki húztam a net kábelét majd vissza dugtam (így áramtalanítottam) és jó lett.. hmmm hát ok de azért köszi a segítséget :)
2017. aug. 23. 10:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!