Ha a gépemnél azt írja hogy az internetem az 1Gbps-az jónak számít vagy nagyon rossz? Általában 2.5m/s el tölt le. Ám van hogy fifa közben nem tölt be és ez a net hibája. Az én netem a nagyon elavult vagy ez jó?
egy Gigabit/s (1000Megapit/s) sebességű a neted, de csak 2,5 Megabájt/s-el töltesz le?
ejha
Én az 50 Megabites netemmel 6 Megabájtot szedek másodpercenként...
Onnan, hogy azt írja ki a rendszer.
Az előfizetésed ettől független.
Egy speedtest.net-el mondjuk ki tudod kb mérni, hogy hozza-e azt amire előfizetsz.
Szia.
A géped hogyan irja azt az 1 Gbps-t ?
Mert szerintem az a hálókártyád sebessége, tehát 1 gigabites hálókártya van a gépben (Mint elég sok embernek).
A net sebessége az más dolog.
Higgyél a speed testnek. Annyi a NET sebességed.
Vagy a másik dolog megnézed a szerződésben, hogy melyik szolgáltató melyik csomagja van megrendelve/bekötve és az alapján kell megnézni a szolgáltató honlapján a maximális sebességeket és a garantált sebességeket.
Sok sikert.
üdv.
Szia:)
A vezérlőpultnál a hálózat és megosztás központ. Ott Kapcsolatok: Helyi kapcsolat és ott írja hogy Sebesség:1Gbps meg ipv4 kapcsoaltot v6 stb
kérdező
te nem tudsz sebességet mérni, valld be :) azt sem tudod mit nyomkodsz, mit nézel...mit látsz :)
1: vedd elő a szerződésed és olvasd el milyen sebességű internetre vagy előfizetve.
2 Egyetlen egy géppel (a többi legyen kikapcsolva) hálózati kábellel kapcsolódva a netre mérj sebességet a Speed test-el.
Ha a mért eredmény és a szerződésben foglalat adatok megegyeznek akkor oké. Ha nem, akkor olvasd el az apró-betűs részt is , hogy mennyi a Garantált le/fel sebesség ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!