Emelt szintű informatika érettségi Linux operációs rendszeren?
Figyelt kérdés
A kérdésem egyszerű, emelt szintű érettségin a szövegszerkesztés feladatnál, ha Times New Roman-t kell használni akkor nekem mit kellene csinálnom (Ubuntu-t használnék, amin LibreOffice van, abban meg nem található sem ez, sem a Nimbus Roman)?2017. aug. 19. 02:51
21/24 anonim válasza:
Valóban eltértünk de még annyit szeretnék mondani ezekkel kapcsolatban hogy nekem soha nem okozott gondot ha például egy bármilyen feladatot Windows helyett Linuxos környezetben kellett megcsinálnom, vagy éppen fordítva. Valamint éppen vállalati szinten látok egyre több Linux operációs rendszert, s azon belül futtatva win alkalmazásokat. Természetesen a webszerverektől függetlenül, hiszen az jobb helyeken már szinte alap.
23/24 anonim válasza:
Bocs, hogy belevauvau, de ha ezt
Photoshop -> GIMP
Lightroom -> Darktable
Illustrator -> Inkscape
Premiere Pro -> Lightworks
Animate -> Synfig
Atdition -> Ardour
InDesign -> Scribus
komolyan gondolod, akkor el vagy tévedve.
24/24 anonim válasza:
#23 ezt magyarázom nekik én is, de gondolom ezt olyanok írják akik nem ezzel keresik a kenyerüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!