Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen mikrofont vegyek...

Milyen mikrofont vegyek youtube videózáshoz?

Figyelt kérdés

Szeretnék venni egy mikrofont youtube videózáshoz főleg gameplay videóhoz, aminek jó a hangja, milyet ajánlotok?

Illetve azt meg lehet e oldani valahogy, hogy én a hangot ne fülessel hanem hangfalról haljam, de a mikrofon ezt kiszűrje és ne hallatszódjon bele tehát hogy a miki csak a beszédet vegye fel a játékhangot szűrje ki és a játék hangja meg a gépből jöjjön a videóra ne a hangfalról.

2017. aug. 15. 16:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Muti a csatornádat ! Ha meglátom, majd eldöntöm, hogy mennyit érdemes beleinvesztálni.
2017. aug. 15. 16:36
 2/12 A kérdező kommentje:
Meg nincs csatornam de nem gagyin akarom elkezdeni mert liveolbi szeretnek a penz meg mindegy azert ne legyen 30 plusz ar ertek aranyba jo pegyen de foleg a kerdesem masodik fele fogllkoztat.
2017. aug. 15. 17:29
 3/12 anonim ***** válasza:

Először talán fel kéne mérned, hogy van e arra igény amit csinálsz.

Tudod hány olyan embert láttam már, hogy megvették a komoly mikrofont, meg a webkamerát, aztán elkezdték "gyártani" a videókat, és 10-15 videó után rájöttek, hogy felesleges pénzkidobás az egész. A videókat átlagban megnézték vagy 10-en. :)

Akkor érdemes ilyen hülyeségbe beruházni, ha már van vagy 500 feliratkozód, és a megtekintéseid is szemmel láthatók.

Értem én, hogy manapság minden hülyegyerek ezt akarja csinálni, de lehet hogy neked nem is menne, mert nem tudsz beszélni, vagy mit tudom én.

Felejtsd el ezt a butaságot !

2017. aug. 15. 17:36
 4/12 A kérdező kommentje:
Szerintem had dontsem el en hogy mire es mennyit koltok nekem 30 ezer ft vagy 20 nem jelent semmit. Ha kidobom igy jartam magamnak is jo ha megvan amit fl szeretnek venni nem azert csinalom hogy 500 ezren nezzek elsosorban magam szorakoztatasara es magam szorakoztatasara minosegi munkat akarok kiadni. Tehat vagy segits es a kerdesre valaszolj vagy ezt hogy mit es mnnyit es mire koltok a tovabbiakban hanyagoljuk es bucsuzzunk el egymastol. Amit meg fel akarok venni valszeg lesz ra igeny. Ha nem az se problema. De feliratkozot is konnyebb gyujteni minosegi munkaval szerintem.
2017. aug. 15. 18:33
 5/12 anonim ***** válasza:

Nagyon nagy butaságokat beszélsz. majd felnőtt korodban rájössz.

Na pá.

2017. aug. 15. 19:38
 6/12 anonim ***** válasza:
Ha a beszéded is olyan, mint a helyesírásod, nem nagy jövőt jósolok a csatornádnak.
2017. aug. 15. 20:09
 7/12 A kérdező kommentje:
Szerintem egy pöppet többet értem el az életben, telefonrol meg egy troll kedvéért nem fogok javítgatni mindent.
2017. aug. 15. 20:14
 8/12 anonim ***** válasza:

#7: Ha bármit is elértél volna az életben, nem csinálnál gameplay videókat. Felnőtt férfi nem vágyakozik ilyesmire, csak a taknyos kölykök.

Én is telefonról írok, és mégis tudok normálisan írni. Hát nem furcsa?

2017. aug. 15. 20:26
 9/12 A kérdező kommentje:
Nem igazán értem mi köze annak ahhoz, hogy hány éves vagyok hogy mi a hobbim vagy mit akarok csinálni, meg hogy mit értem el? Orbán Viktor is csinálhat gameplay videót ha ahhoz van kedve. nőj fel.
2017. aug. 15. 20:56
 10/12 anonim ***** válasza:

Tényleg sokra vihetted az életben. . . Van egy valag pénzed (állítólag) és arra is alkalmatlan vagy, hogy rákeress bizonyos dolgokra. Kinéznél magadnak egy mikrofont az árukeresőn, magd a nevét beütve a YouTube-ba, meghallgatnád a hangját, és ha tetszik anyu megrendelné neked. Mert ugye mindenki ezt csinálja ugyebár.

És ennyi ésszel te gameplayt akarsz készíteni. Gondolom a mikrofon után jönnének a többi kérdések, hogy milyen videórögzítőt használj, meg hogy honnan lehet letölteni a movie makert. Ja bocs, neked sok pénzed van, te biztos Premiere pro-n vágnád a Minecraftot. :)

Higgy nekünk. Értelmes ember nem csinál gameplay-t !!

2017. aug. 16. 06:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!