Hogy ne legyek közösségi oldal függő?
Figyelt kérdés
Na jó, ez elég hülyén hangzik, és én is csak röhögni tudok magamon, de ez már beteges :D Szóval, mindíg fent lógok Instagramon, Facebookon, Twitteren (azon nem annyira sűrűn) Valami megmagyarázhatatlan okoból, folyton néznem kell az idővonalat (10, max 20 percenként) Ha nem nézem, folyton olyan érzésem van, mintha történt volna valami a világban, és én nem tudnék róla. Tudom beteges, de van, hogy fel kell kelnem reggel (amikor még tudnék aludni, de már magamnál vagyok), hogy ránézzek ezekre az oldalakra.. Ha nem nézek fel, és sikerül visszaaludnom, akkor olyanokat álmodok, hogy valami történt amiről mindenki tud, csak én nem :D :D Most leteszteletem magam, hogy meddig bírom, és kitöröltem az összes social app-ot a telefonomról, ennek 1,5 órája, de már érzem, hogy max 1 órán belül vissza fognak kerülni ezek az app-ok :D :D Ahol nincs internet, ott 1 óránál tovább nem bírom.. (A telefonszámlán meg is látszik ilyenkor, a mobilinternet használat :D :D) Szóval ilyenkor mit kell tenni? :D Olvastam egy cikket, hogy ezek a push értesítések (iPhone-on az app sarkában egy szám) olyan boldogság hormonokat termelnek, mint a drog..2017. aug. 12. 11:26
11/11 A kérdező kommentje:
#10 Nagyon köszi! Valóban akaraterő kérdése, és megpróbálok majd váltotatni ezen. Igen, belegondolva elég fusztráló lenne :D Köszi mindenkinek! Mindenkinek ment a 👍
2017. aug. 12. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!