Aki ért a számítógépekhez és nem esik a nehezére segítene nekem?
Figyelt kérdés
Van egy Asus laptopom (egyben tablet is) és a múltkor nagyon siettem ezért csak lehejtottam és úgy hagytam. Most amikor bekapcsolom bejön az Asus logo , de utána sötétkék lesz a képernyő. Ezt meglehet valahogy javítani?
Nem vagyok egy nagy számítástechnikai zseni kérlek emiatt ne bántsatok :(
2017. aug. 8. 11:03
2/8 Dongaben válasza:
Elsőnek próbáld csökkentett módban indítani. Indításkor F8-at kell hozzá nyomogatni. Ha, így elindul, akkor már lehet használni a "Rendszer visszaállítás"-t.
3/8 A kérdező kommentje:
Sajnos, úgy sem indul :(
2017. aug. 8. 11:47
4/8 Dongaben válasza:
BIOS-ba be lehet lépni induláskor? F2 gomb legtöbbször, de nem tudni, milyen típus a laptop...
5/8 Dongaben válasza:
Aha! A "Hangerő LE+Power" gombok lenyomásával, majd az oldalsó "Windows" gombbal. Hmmm. Elég érdekes variáció.
6/8 A kérdező kommentje:
ezt most nem annyira értem.. :O van külön bekapcsoló gombja
2017. aug. 8. 12:48
7/8 Dongaben válasza:
A BIOS-ba lehet így belépni. Ha, oda be lehet lépni, akkor Rá tudsz nézni az egyes hardverekre. (Csatlakozik?) Ha, nincs gond, akkor egy újratelepítés után menni fog. A háttértárat, ha van rajta "pótolhatatlan", akkor ki kell venni, és másik gépben, vagy USB-s házba téve lementeni. Ha, a BIOS-ba sem lehet belépni, akkor sajna...szerviz.
8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Újraindult és frissitett, most már működik! nagyon hálás vagyok érte!
2017. aug. 8. 13:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!