Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nem lenne gazdaságosabb egy...

Nem lenne gazdaságosabb egy olyan videokártyás géppel bitcoint termelni amin egy db nagy erős kártya van, mint a sok gyengébb?

Figyelt kérdés
2017. aug. 4. 09:39
1 2 3
 11/22 CspCsj ***** válasza:

Igen, gazdaságosabb lenne, - csak nincs olyan videókártya, aminek egymagában elég teljesítménye volna.

(bár ha más fizeti helyetted a villanyszámlát, akkor megérheti, - csak neki lesz ráfizetés)

Egyébként a nehezen megszerzett tudást ritkán akarják ingyen továbbadni, - szerintem te sem irogatnál fejezeteket, hanem arra bíztatnád a kérdezőt, hogy keresgéljen. (pláne, hogy hasznos válasz esetén a kérdezők vérszemet kapnak és részletekbe menő leírást kérnek)

Ha rákeresel és rászánsz pár órát, akkor sok választ találhatsz.

Pl. indulásnak akár ezen az oldalon:

https://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=b%E1ny%E1sz..

2017. aug. 4. 12:32
 12/22 A kérdező kommentje:
megint a túlzások. erre a kérdésre a válaszhoz nem kellenek fejezetek. amugy meg beszélgetni,véleményt cserélni mindenkinek lehet. (mármint aki akar. aki viszont nem akar annak meg nem kell) vagy egy másik lehetőség válogatott baromságok irkálása. na az megy itt a legjobban. nem lehetne inkább ehelyett kérdés gyűjteményeket linkelni, itt pedig a kérdésre adott válaszokat írni?
2017. aug. 4. 12:36
 13/22 CspCsj ***** válasza:

Első mondatban (röviden) válaszoltam, így nem értem a "túlzás"-t.

(igaz elfelejtettem említeni, hogy bányászatnál Bitcon helyett most Ethereum a népszerűbb az újoncok között)

Mennyire részletes leírásra lenne szükséged az elegendő válaszhoz?

(ezt a kérdés feltevésénél jó előre tisztázni)

Pl. konkrét összehasonlítás többféle videokártya modell között?

Ennyire szerintem kevés ember mélyedt bele, de talán lesz közülük valaki, aki erre jár.

2017. aug. 4. 15:11
 14/22 A kérdező kommentje:

"igaz elfelejtettem említeni, hogy bányászatnál Bitcon helyett most Ethereum a népszerűbb az újoncok között"

A kérdés Bitcoinról szólt, nem Ethereumról. És nem olyannak aki a kettőt keveri s aki szerint egy 5 milliós géppel való bányászat újonckodásnak számít.

2017. aug. 4. 15:26
 15/22 anonim ***** válasza:
Álmodik a nyomor.
2017. aug. 4. 16:15
 16/22 A kérdező kommentje:
arról, hogy itt értelmes válasz is lesz
2017. aug. 4. 16:53
 17/22 anonim ***** válasza:

Mindent leírtam csak képtelen vagy értelmezni és rázod magad az ötmilliós elképzeléseddel. Az elején 50.000ről indultunk aztán már 5 milliós a "tét". Úgy érzem, csak unatkozol és megsértődsz ha a kötözködésed miatt senki nem válaszol.

És nem, nem éri meg 10 db félmilliós helyett egy 5 milliós kártya. A milliós kategóriában már unikumkártyák vannak amik nem tudják közel sem a félmilliós kártya tízszeres teljesítményét tehát aránytalanul drágák és ha a 10 félmilliós közül egy tönkremegy akkor is 90%-os a "termelés", míg ha az egyetlen ötmilliós VGA-d bedobja a törölközőt akkor 0 a bevétel.

Gondolkodj ás utána legyen nagy az arcod. Ennyi pénz mellé nem árt a józan ész persze én is látom hogy csak az arcod nagy pénzed meg nincs, ha meg igen akkor vegyél VGA-t aztán bányásszá!

2017. aug. 4. 18:58
 18/22 A kérdező kommentje:
csak sikerült a válasz. nem kell mást tenni hozzá, mint anyázni egy sort. és egyben megvan a módszer is végre.
2017. aug. 4. 19:28
 19/22 A kérdező kommentje:
(mármint a válasz kierőszakolására.)
2017. aug. 4. 19:29
 20/22 A kérdező kommentje:
ja, és köszönöm szépen. majdnem elfelejtettem megköszönni.
2017. aug. 4. 23:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!