Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit csináljak ez ellen a...

Mit csináljak ez ellen a Skyrim bug ellen?

Figyelt kérdés
Elkezdtem Skyrimozni, az elején voltam, és észre vettem, hogy nincs felirat. Amikor a név választóhoz értem nem tudtam írni se, meg ha el fogadsz valamit vagy elutasítod ott van mellettük hogy enter, tab egyik sem működik, mit csináljak?

2017. aug. 3. 23:16
 1/9 anonim ***** válasza:
Van fenn mod?
2017. aug. 3. 23:58
 2/9 anonim ***** válasza:
És főleg: eredeti a játék?
2017. aug. 4. 07:35
 3/9 A kérdező kommentje:
Igen, eredeti.
2017. aug. 4. 08:16
 4/9 A kérdező kommentje:
És hogy, van-e mod, a DLCre gondolsz?
2017. aug. 4. 08:44
 5/9 anonim ***** válasza:
Ott vagy ahol össze kell rakni a karit? Kicsit allitgasd, utána tab ha jól emlékszem. Vagy t, e alul ki van írva. Ha nem megy indítsd újra, ha utána se, masik verziójú grafkartya driver
2017. aug. 4. 12:09
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igen ott vagyok, ahol a karit kell összerakni. Nem tudnánk privátba beszélni?
2017. aug. 4. 12:30
 7/9 A kérdező kommentje:
De hiába nyomok tabot, vagy bármilyen betűt, nem működik, az a bajom, hogy nincs felirat, meg a billentyűzet sem okés(nem tudok írni, meg tab, enter, r sem működik)
2017. aug. 4. 12:41
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit csináljak
2017. aug. 4. 16:15
 9/9 anonim ***** válasza:
A feliratot külön be kell kapcsolni, ezt viszont a főmenüből nem lehet. Indítsd el a játékot, és még a karakter kreálás előtt, amikor mész a kocsin, nyomj Esc-et, és ott a beállításokban kapcsold be! Magyarítást tettél rá? Illetve a Skyrim a sima vagy a Legendary Edition?
2017. aug. 11. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!