Én vagyok béna vagy a BF4-el van gond?
Is-is. Mármint az eredeti kérdésedre válaszolva.
Bővebben:
-A fegyvereknek rendes ballisztikájuk és szórásuk van, az hogy te azt hiszed hogy beleeresztesz valakibe egy tárat, még nem jelenti azt, hogy az talált is. Scope nélkül például elég nagy a szórás, illetve folyamatos lövés közben minden fegyver másképp húz, ezt is figyelembe kell venni. Aki meg szembejön veled, az valószínűleg egy ügyesebb játékos és egyből fejbe lő miután konstatálta hogy te bizony nem vagy túl ügyes. Emellett az emberek nehezebb észrevétele azért van, mert a játék részletesebb mint az elődje, ezért jobban oda kell figyelni, ha ki akarsz szűrni valakit. Az effektek, fények, tárgyak, mind részletesebbek, ezzel mind nehezítve a játékos dolgát (illetve szépítve a játékot, nyilván). Szóval első körben azt mondanám hogy ha nem is vagy béna, de nem vagy (még) kifejezetten ügyes.
Ez az érem egyik oldala.
A második része annak amit írsz, nagyjából megállja a helyét. Még mindig van néhány bug a játékban, a lefekvés utáni egyből felkelést már én is tapasztaltam, bár fedezék mögüli halállal (hacsak nem átlőhető anyagból van a fedezék) még nem találkoztam. Ezekkel meg kell békélni, ha már jobban nyomod a játékot, nem annyira zavaróak, legalábbis szerintem. A Battlefield 1 egy újradolgozott játék, abban is biztosan vannak hibák, még ha nem is ugyanezek, mert egyik játék sem tökéletes.
Ettől függetlenül én azt tanácsolom, hogy ha tetszik a játék, akkor gyakorolj, mert a mondandód első fele könnyen orvosolható azzal, ha már jobban játszol. (Továbbá nézesd meg a szemed, mármint komolyan, lehet hogy észre sem vetted, de romlott valamennyit és ezért nem látod annyira jól a dolgokat, mint régen.)
Jó játékot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!