Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem indul a gépem?

Miért nem indul a gépem?

Figyelt kérdés
Mindössze annyit tettem, hogy a laptopomban lévő RAM-ot átraktam egy másikba, majd visszacseréltem. A másik gép működik, de az enyém még a gyártó logojáig sem jut el. Mit ronthattam el?
2017. aug. 3. 12:17
 1/8 anonim ***** válasza:
Rosszul tetted bele, vagy statikusan fel voltál töltődve, és agyoncsaptad.
2017. aug. 3. 12:23
 2/8 A kérdező kommentje:

Remélem nem. Egyébként most úgy viselkedik, mint ha nem lenne benne RAM. Bekapcsolom, a ventilátor és a merevlemez felpörög, ez utóbbi lámpája eközben világít is, majd pár másodperc múlva az egész abbamarad, de a gép lámpája még világít, hogy be van kapcsolva.

A RAM-ot megigazítottam benne többször is, voltam olyan hülye, hogy a pólómba töröltem, szóval lehet, hogy kisütöttem a RAM-ot, reméljük, hogy csak ez a baja, ezt még olcsón megúsznám.

2017. aug. 3. 12:40
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha a másik gép még kéznél van, akkor tedd át megint, és nézd meg, abban működik-e.
2017. aug. 3. 12:46
 4/8 A kérdező kommentje:
Átraktam megint. Működik benne. Basszus, akkor ezt nagyon eltoltam.
2017. aug. 3. 12:52
 5/8 lali51 ***** válasza:
Csinálj egy bios resetet, hátha megoldja.
2017. aug. 3. 13:01
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem jutok el a BIOS-ig.
2017. aug. 3. 13:04
 7/8 Shaddark ***** válasza:

Nem nyomtad félre valamelyik érintkezőt a ram slotban?

Ha elhajlítottad hajlítsd vissza.

Esetleg mozgatással a lábán lévő forrasztást kilazíthattad, bár még nem láttam ilyet de elképzelhető.

2017. aug. 3. 14:07
 8/8 A kérdező kommentje:
Szerintem az érintkezőknek semmi baja, de inkább szervizbe vittem a gépet.
2017. aug. 3. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!