Ha veszek VMware VPS szervert vagy mit akkor azt hol tudom használni?
Figyelt kérdés
(Nem azt kérdezem mire tudom használni hanem azt hogy ha megkapom az ipt meg mindent akkor azt hova tudom beírni.)2017. aug. 2. 15:45
1/4 anonim 

válasza:

jó eséllyel egy ssh kliensbe; erre a linket abban a levélben küldik mellesleg, amiben az ip-t. Nehéz lesz nemészrevenni.
2/4 anonim válasza:
Szia,
1. Linux szerver esetén az SSH az elterjedt, ezt SSH klienssel tudod elérni (pl. PuTTTy, és az SSH rádió-gombra kattintva beírod az IP-t, elindul --> majd kéri a felhasználó / jelszó párosod).
2. Windows szerver esetén is lehet SSH, de inkább a távoli asztal (RDP) van a gyakorlatban.
3/4 A kérdező kommentje:
És hogy tudjam használni lekell valamit tölteni hozzá?
Amúgy a levélbe csak az ipt a nevet és a jelszót írták le
2017. aug. 2. 16:40
4/4 anonim 

válasza:

most mondták, hogy töltsd le a Putty nevű programot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!