Gasda kérdése:
Kuka az SSD? BIOS felismeri, boot után nincs Windows logo csak fekete képernyő, miért?
Figyelt kérdés
Kipróbáltam bekötöttem mellé egy op rendszeres sata meghajtót és hogy arról bootoljon a Windows azon működik de ha mellé be van kötve az SSD akkor vagy 5 percig tölt a Windows mi lehet az ok ? Ha op rendszert próbálok rá telepíteni akkor a Windows loading után. Lefagy / nem ismeri fel ?? A manager be is próbáltam hátha felismeri míg a sata van bekötve mellé de semmi2017. aug. 1. 22:11
1/4 A kérdező kommentje:
Ja és folyamatosan pirossan világít a hdd LED
2017. aug. 1. 22:12
2/4 anonim válasza:
Hát. Szerintem ott más lesz a kuka. A windowsnak betöltésnek telepítésnél be kellene töltenie. , Kábel esetleg ? Sok hiba lehet. De mivel nem tölt be a telepítés, ezért gyanítható hogy más a hiba.
3/4 anonim válasza:
Ez nagy valószínűséggel szemetesvödör. Tudnák javítani, de SSD-ről egyrészt maga a Jóisten sem fog adatot visszaállítani, másrészt olyan bődületes összegekbe kerülne, hogy egy komplett gépet tudnál venni abból.
4/4 A kérdező kommentje:
Hát akkor inkább veszek egy újat és nagyobbat , 1. Valaszolo 4 kabelel próbáltam összesen mindegyiknél ugyan az a hiba , köszönöm a valaszokat ment a +
2017. aug. 1. 22:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!