Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Közvetlen a gép bekapcsolása...

Közvetlen a gép bekapcsolása utána rögtön "lefagy" a tálca. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ez a hibám ma jött elő. Ahogy bekapcsolom a gépem(Asztali gép) rendszeresen lefagy a tálca, azaz hiába nyomok rá bármire nem történik semmi. Még az ikonokat se hozza ki csak a start menü, a keresés, és a Feladatnézőnek(Így hívjak ha jól tudom). Utolsó tevékenységeim, tegnap voltak amikor a "Felhasználók" mappát beállítottam, hogy ne rejtett mappa legyen, mert idegesített, hogyha tallózni akarok akkor pl.: egy képet sem tudok megnyitni mivel, hogy a felhasználók mappát nem találtam. Ezentúl pár filmet töröltem le. Talán attól, hogy a "Felhasználók" mappa nem rejtett, pár rendszerfájl átíródott?

#Lefagy a tálca
2017. júl. 31. 18:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Windows 8 és 10 -es gépekből hoztak hozzám mostanában ilyenből egy tucatot.

Mind valami vírust nyelt be fércbook -on.

(Legtisztább újra telepíteni vol)

2017. júl. 31. 19:43
 2/11 anonim ***** válasza:

#1:

Lóf.szt nem fog érni az újratelepítés szerintem. Azért a kérdezőnek ajánlom, hogy vizsgálja át a gépét az antivírusával + Malwarebytes Free-vel. Viszont ez nálam is előfordult Windows 10 alatt, újratelepítés sem segített, minden szoftver eredeti, gép tiszta. Elég sok hiba volt a Win10-ben, mikor kiadták... de lehet csak az én gépem nem nagyon volt vele kompatibilis, a kérdezőével egyetemben.

2017. júl. 31. 21:47
 3/11 anonim ***** válasza:

2. vagyok:

Btw. vírust hogy a francba nyelsz be facebookon? LOL.

Az biztos, hogy valahol máshol nyelték be (btw. az sem biztos hogy a vírus miatt fagyott le a tálca), mert ha tényleg fb-n fertőződtek meg, akkor írj egy e-mailt a fejlesztőknek, mert kapsz egy kis lóvét ;)

2017. júl. 31. 22:01
 4/11 anonim ***** válasza:
Ez az átkozott Facebook chat vírus nálam is bepróbálkozott, de ez Eset Internet Security10 tűzfala visszaverte a támadást. Igaz, ez Windows7, nem 10. Ez az ára annak, hogy csak Windows Defender+saját tűzfal, ezt fogadja el a Windows10. Az öcsém gépén van Malwarebytes is, az is visszaverte a vírust.
2017. aug. 1. 00:33
 5/11 anonim ***** válasza:
2017. aug. 1. 00:38
 6/11 anonim ***** válasza:
#2 -es: 1 -es vagyok, 4 -es és 5 -ös hozzászóló meg előzött a válasszal. :-)
2017. aug. 1. 08:27
 7/11 A kérdező kommentje:
Jogtiszta Windows van rajta. Avast Premiert használok víruskeresést futtattam, semmit nem talált. Facebookot nem használom a gépemen. Minden program fut rajta, de az az érdekes, hogyha egy mappára jobbkillekel rögtön lefagy az egész. Nem tudom ez miért van szerintem ennek igazából nem lenne köze a tálcához.
2017. aug. 1. 09:43
 8/11 anonim ***** válasza:

#2 vagyok:

#1-nek: aha, így már értem, de akkor sem a Facebookon fertőzödtek meg, hanem rákattintottak egy ilyen bannerre. Ezek azok az emberek, akik a "Két hét alatt megtanult öt nyelvet", és hasonló baromságokra is kattintgatnak a TPB-en...

De akkor nem álltam távol az igazságtól, mert nem vírusról van szó. Nálam is csak magától "lefagyott" a Win10-es Tálca egy idő után. Ha régóta fennáll a gond/nagyon zavaró, én azt ajánlom állj vissza 7/8.1-re. Én is azt tettem, mert ez az egész már a használhatóság rovására ment.

2017. aug. 1. 11:23
 9/11 anonim ***** válasza:

Közbe eszembe jutott még egy eset, ahol mindenféle optimizer -t használ. (pl. ioBit cuccát)

És lelőtte az ütemezett feladatok futását, és befagyott sok system folyamat miatta.

2017. aug. 1. 12:03
 10/11 A kérdező kommentje:
Na jó, de akkor is ne arról beszélgessetek, hogy a facebook ilyen olyan vírus van rajta, meg a reklámokban, MERT MÉG MINDING NEM HASZNÁLOK GÉPEN FACEBOOKOT !! Amúgy a kommenteket köszönöm ! :D
2017. aug. 2. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!