Közvetlen a gép bekapcsolása utána rögtön "lefagy" a tálca. Mit tegyek?
Windows 8 és 10 -es gépekből hoztak hozzám mostanában ilyenből egy tucatot.
Mind valami vírust nyelt be fércbook -on.
(Legtisztább újra telepíteni vol)
#1:
Lóf.szt nem fog érni az újratelepítés szerintem. Azért a kérdezőnek ajánlom, hogy vizsgálja át a gépét az antivírusával + Malwarebytes Free-vel. Viszont ez nálam is előfordult Windows 10 alatt, újratelepítés sem segített, minden szoftver eredeti, gép tiszta. Elég sok hiba volt a Win10-ben, mikor kiadták... de lehet csak az én gépem nem nagyon volt vele kompatibilis, a kérdezőével egyetemben.
2. vagyok:
Btw. vírust hogy a francba nyelsz be facebookon? LOL.
Az biztos, hogy valahol máshol nyelték be (btw. az sem biztos hogy a vírus miatt fagyott le a tálca), mert ha tényleg fb-n fertőződtek meg, akkor írj egy e-mailt a fejlesztőknek, mert kapsz egy kis lóvét ;)
#2 vagyok:
#1-nek: aha, így már értem, de akkor sem a Facebookon fertőzödtek meg, hanem rákattintottak egy ilyen bannerre. Ezek azok az emberek, akik a "Két hét alatt megtanult öt nyelvet", és hasonló baromságokra is kattintgatnak a TPB-en...
De akkor nem álltam távol az igazságtól, mert nem vírusról van szó. Nálam is csak magától "lefagyott" a Win10-es Tálca egy idő után. Ha régóta fennáll a gond/nagyon zavaró, én azt ajánlom állj vissza 7/8.1-re. Én is azt tettem, mert ez az egész már a használhatóság rovására ment.
Közbe eszembe jutott még egy eset, ahol mindenféle optimizer -t használ. (pl. ioBit cuccát)
És lelőtte az ütemezett feladatok futását, és befagyott sok system folyamat miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!