Milyen laptopot vegyek? Max 150ezer forintér
Figyelt kérdés
Nem értek sajnos a gépekhez. Főleg netezek, sorozatokat-filmeket nézek. Néha játszom a sims 3-4el, de mással nem.2017. júl. 23. 19:11
1/5 Dongaben válasza:
Nem nagyon fognak válaszolni... Az "Árukereső"-ben keress laptopot 120-140e közt Asus, és HP gyártótól. Ezek a leginkább megbízhatóak, szerintem.
2/5 anonim válasza:
Lehet benne egy geforce 940mx ha akarsz játszani Sims 4
3/5 anonim válasza:
Sajnos nem tudok olyan választ adni amit azeretél, de saját tapasztalat alapján én azt mondanám olyat keress ami linux-barát, én nem gondoltam rá időben most még 1-2 driver miatt külön kell vacakolni telepítsnél , nem mondom hogy nagy gond mert megoldom, de kicsit bánom hogy vásárláskor nem figyeltem erre :)
4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm, már ez is nagy segítség volt nekem :)
2017. júl. 23. 22:26
5/5 anonim válasza:
HP 250 G5 és Dell 3568 ami normális 150k alatt. I3-asnál gyengébb procival ne vegyél gépet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!