Teljesen átlagos használatra milyen laptopot?
Nagyon kis igényeim vannak. Netezés, filmezés, metin2, stronghold crusader, COD, NFS, szóval elég kis gépigényű játékok, programok.
Annyit áruljatok el nekem, kedves számítógépszakértők, hogy I3-as proci, 8giga memória elég nekem, vagy I5 procit (esetleg más fajtát, tényleg annyira értek hozzá, mint látszik) ajánlanátok? Esetleg akinek megesne rajtam a szíve, az emagról vagy mediamarktból vagy valamilyen megbízható oldalról tudna belinkelni laptopot 120-160 ezer forint környékén, ami megfelel az ilyen kisigényűeknek, mint én? Nagyon szépen köszönöm előre is.
Én most lehet az ellenkezőjét fogom mondani, de ha 160 a keret, és a játék is szóba jön, akkor vennék egy ilyet például. Használt, de a hardver az nem mindegy, ami benne van.
Vagy ezt:
Bár az Asus X-es széria nem az igazi, de ebben legalább nem U-s proci van (energia takarékos), stb.
Ez is jó tud lenni, ehhez Windows is van, eredeti:
Szóval én használtat néznék, jobb vételek vannak ebben az árkategóriában.
Egy metin 2 játékra minek kéne 160.000 FT-os laptopot venni?Ráadásul használtan?Még egy új laptop se hosszú élettartamú sok esetben,csak a hülyék vesznek 160-ért használt laptopot
Ha használt laptopot vennék 40.000-nél többet biztosan nem áldoznék rá,de még ez is jó indulattal lenne
Köszönöm az eddigi válaszokat. :)
Elsősorban új laptopban gondolkoznék.
Cod2, Cod4, NFS-ből pedig UG2, most wanted, szóval abból is a régebbiek, új játékok nem igazán jönnek be. :D Van xboxom egyébként, tehát a laptopon tényleg csak ez a pár féle játék menne nálam, amiket xboxon nem élvezek/nem tudok játszani.
Játékra a minimum egy 940M-es vga, ami a 160-as kategóriában csak a nagyon gagyi gépekbe jut (spórolni kell a gyártónak is). Asus X sorozatot felejtsd el, ahogy a Lenovo gépeket is. Mindegyik rettenetes anyaghasználattal és elégtelen hűtéssel rendelkezik. Ami már jó, az a HP Pavilion, de ilyen hardverrel már az is közelíti a 200k-t.
Kompromisszumos megoldásnak az F5-ös Acert ajánlanám. Viszonylag jó a ház, I3-as cpu-val elbír a hűtése is (i7-tel már nem), van billentyűzetvilágítás és fullhd a kijelző. Mindezt 155k-ért tudja: [link]
Itt van róla teszt, ahol elég jól leírják az előnyöket és a hátrányokat: [link]
"Játékra a minimum egy 940M-es vga"
Hahó! Te a Föld nevű bolygón élsz? Ezek ősrégi játékok,akkor meg minek állítasz ilyen hülyeséget amikor még a leggagyibb laptopok is amik mostanában kijönnek probléma nélkül vinnék ezeket a játékokat? Minek akarsz rátukmálni a kérdezőre ennyire drága laptopot amikor neki fele ennyiért is jó lenne mivel mint írta KISIGÉNYÚ játékokkal akar játszani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!