Mit tegyek ha a képernyőillesztő nem válaszol utána helyreáll?
hy en ma szarakodtam vele megkerestem a kepernyoillesztot es frissiteni akartam de azt irta h naprakesz ez utan letoroltem
utana problema megoldast kerestettem a neten es talalt egy uj illesztot ujraidult feeltelepitette azota jo hibatlan VISTA van a gepen a megoldast ajanlom mindenkinek nem bonyolult es nem is vagyok rendszergazda megoldottam eszszeruen csinaljatok... udv rem jo lesz
Sziasztok! :)
Itt a megoldás az ATI-ra:
Lépésről lépésre haladj!
1. lépés: Töröld jelenlegi videókártya szoftvert és tölsd le a legújabbat! Ne frissítsd! Csak az illesztőprogramot telepítsd, mást ne! Tehát egyéni telepítés válaszd!
2. lépés: Menj a C:\Windows\System32\Drivers és keresd meg a atikmdag.sys nevű fájlt, majd nevezd át "atikmdag.sys.old"-ra!
3. lépés: Menj a C:\ATI és keresd meg a atikmdag.sy_ fájlt. Másold át az asztalra!
4. lépés: Menjrá a start menüre és a keresőbe írd be, hogy cmd. Majd katt cmd.exe.
5. lépés: Írd be a következőt: chdir Desktop (Ez után Enter)
6. lépés: Írd be a következőt: EXPAND.EXE atikmdag.sy_ atikmdag.sys (Ez után Enter)
7. lépés: Zárd be a cmd-t és ahogy láthatod létrehozott az asztalon egy atikmdag.sys nevezetű fáljt. Katt a másolásra, majd C:\Windows\System32\Drivers és beillesztés! Felülírás!
8. lépés: Újrainditás!
Ezek után már nem fogja többet csinálni, viszont ezt minden alkalommal megkell csinálni, hogyha lefrissited vagy törlöd és újra telepited a programot!
Itt a megoldás az Nvidia-ra:
Lépésről lépésre haladj!
1. lépés: Töröld jelenlegi videókártya szoftvert és tölsd le a legújabbat! Ne frissítsd! Csak az illesztőprogramot telepítsd, mást ne! Tehát egyéni telepítés válaszd!
2. lépés: Menj a C:\Windows\System32\Drivers és keresd meg a nvlddmkm.sys nevű fájlt, majd nevezd át nvlddmkm.sys.old -ra!
3. lépés: Menj a C:\Nvidia vagy C:\drvvganVidia és keresd meg a nvlddmkm.sy_ fájlt. Másold át az asztalra!
4. lépés: Menjrá a start menüre és a keresőbe írd be, hogy cmd. Majd a katt cmd.exe.
5. lépés: Írd be a következőt: chdir Desktop (Ez után Enter)
6. lépés: Írd be a következőt: EXPAND.EXE nvlddmkm.sy_ nvlddmkm.sys (Ez után Enter)
7. lépés: Zárd be a cmd-t és ahogy láthatod létrehozott az asztalon egy nvlddmkm.sys nevezetű fáljt. Katt a másolásra, majd C:\Windows\System32\Drivers és beillesztés! Felülírás!
8. lépés: Újrainditás!
Ezek után már nem fogja többet csinálni, viszont ezt minden alkalommal megkell csinálni, hogyha lefrissited vagy törlöd és újra telepited a programot!
Megjegyzés: Képernyő felbontásnál beállításnál nagyon vigyázz!!! Tesztelgesd melyiket engedi, mert amelyikkel nem lesz kompatibilis és rá klikelsz az "alkamaz"-ra akkor nem tudod visszaállítani! Csak rendszer újra telepítéssel tudod kiküszöbölni a problémát, ráadásul kezdheted előlről.
U.I.: Ha segített, légy szíves írj egy köszönömöt kommentba, hogy lássuk hány embernek tudtunk ezzel segíteni! Köszönöm! ;)
Szebb jövőt!
köszi szépen, már az őrületbe kergetett ez a hiba :)
az egyszerűbb megoldást használtam, vagyis a CCleaner-el végeztem egy regisztri tisztítást, és működött.
Rohadtul sokat csinalta nekem is a gép de kelett kb 2-3 honap mire rájöttem miért van és hogy kell megoldani:D
na szoval táp hiba az egész. tul melegedik a videokártya de meglehet oldani anélkül is hogy veszel egy erösebb tápot.
1. portalanitsd a géped
2.én ki vettem a tápot es a számitogépház tetejére raktam es ugy nincs melegedés
3. frisitsd a videokártyád a legujabbra (nekem ati radeon van)
4. utána töltsd le az MSI afterbournert és ha letöltötted akkor ved lejebb core clock ot meg a memory clockot.
és kész annyi hogy minden bekapcsolásnál vedd lejebb ezeket és müködik nem csinálja többet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!