Magyar kiosztású CherryMX Blue lehetséges?
Magyar kiosztású CherryMX Bluet keresnék... nem találok sehol, csak ezt: Tesoro Durandal G1N Cherry MX Blue HU
De SEHOL nincs raktáron... Köszönöm, ha segítesz!
Bármelyik 105 gombos billentyűzet megfelelne neked, nem kell konkrétan ehhez ragaszkodni. A billentyűzet egyszerűen arról küld egy jelet hogy hányadik gombot nyomtad le, az oprendszer meg feldolgozza ahogy akarja, teljesen mindegy hogy mi van ráírva konkrétan a billentyűkre - de ha zavar akkor ahogy az első javasolta, vegyél egy matrica szettet és meg van oldva ez a gond is.
Azt sajnos nem tudom, hogy hol lehet billentyűszám alapján szűrni, de remélhetőleg ezen már el tudsz indulni.
ISO kiosztású billentyűzetet vegyél. Ezt a billentyűzeteken gyakran UK vagy EU felirattal tüntetik fel. Ami NA (North America), az nem ugyanaz a kiosztás, arról hiányozni fog az Í betű.
Nekem ez a billentyűzetem van:
EU kiosztás, minden, magyar billentyűzeten megtalálható betűnek megvan a helye, ugyanott.
A matricázás nem számít, ha tudsz vakon gépelni, pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!