Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ha a festékpatronba beleszárad...

Ha a festékpatronba beleszáradt a festék azt újra lehet tölteni?

Figyelt kérdés
Vagy már két éve lehet, szerintem túl sokáig nem nyomtattam vele anno amikor még új volt párszor használtam, és egyszer csak már nem nyomtatott. Ilyenkor ki lehet dobni, vagy újra lehet tölten a színeset és a feketét? egy hp nyomtatóról van szó photosmart c4680-as típus patronjairól. Köszönöm előre is a válaszokat...
2017. júl. 19. 15:55
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném. Az enyémeket nem lehetett
2017. júl. 19. 16:19
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Az sok idő. Patronosok ultrahanggal szokták tisztítani ilyenkor, de 2 év necces...
2017. júl. 19. 20:55
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2017. júl. 19. 21:06
 4/7 anonim ***** válasza:
Vegyél egy lézert és soha többé nem lesz ilyen problémád.
2017. júl. 20. 06:22
 5/7 A kérdező kommentje:
Ez scanneres is, de azért köszi a véleményt. :)
2017. júl. 20. 22:11
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem nyomtatni van egy lézer, szkennelni meg vettem egy beszáradt multifunkcióst 2000 ft-ért.

Egyébként a youtube-on számtalan videót találsz, hogy hogyan kell kiáztatni a beszáradt festékpatront.

2017. júl. 20. 22:22
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi megnézem majd a videót... :) okés amúgy csak nyilván helytakarékos is legyen a dolog, három eszköz vagy kettő akár több helyet foglal, de nyilván ez is egy megoldás..
2017. júl. 21. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!