Mért fagy le a számítógépem?
Általában játékok közben szokott lefagyni de volt már rá példa, hogy netezés közben fagyott le ilyenkor nem reagál semmire a ctrl alt deletere sem csak az ujrainditás segít.
Rossz lehet alkatrészek közül a winchester a videokártya az alaplap vagy a proci a memoriát a tápot kicseréltem néztem a hömérsékletet is nem melegszik semmi cpuhütöt is vettem.
win 10em van egyébként szokott csak 1mp-re is lefagyni de után egyböl jó lesz az újrainditás után nem ir semmi hibaüzenetet mintha mi se történt volna olyan is történt már hogy nem kellett újrainditsam csak lefagyott és magátol indult újra.
Vajon mért csinálhatja?
Lehetőségek:
1. Vírusos a géped, javaslom a Kaspersky letöltését, 30 napra ingyenes és az biztos kitakarítja a géped.
2. Újrakéne telepíteni a windowst. (ez szinte biztos megoldaná de időigényes)
3. A géped rossz, lehet valami meghibásodott, vidd el egy PC-shez aki átnézi és ha van valami akkor megcsinálja. Illetve jó lenne ha leírnád mi a konfigod hogy kapjunk róla egy képet.
Remélem segíthettem.
8gb ram
amd athlon x4 840 3800mhz
Asrock fm2a58m-dg3+
420w táp
geforce gt 640 2gb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!