Diagnózis kérdése:
Miért fagy le állandóan a számítógépem, windows10 64bit-en?
Figyelt kérdés
Állandóan lefagy a számítógépem. Most vettem egy hete. Fagyásnál az történik, hogy megáll a program vagyis lefagy, amit használok, de példáúl az egeret tudom mozgatni vagy a youtubeon a zene is folyamatosan megy. Illetve még annyi, hogy megfagyás után a gépemet nem kell újra indítani, hanem visszajön magától.
Spec ops:
Core i7 6700 3.40
Asus strix gtx 1060 6gb
Hyper x 16gb FURY 2133
Coolermaster hyper 212 evo
FSP hyper m 600
Sata 2.5 120gb ezen van a rendszer(SSD)
2016. szept. 15. 06:48
1/3 anonim válasza:
Nem a gép fagy le, csak egy adott program. Ez nem hardveres hibának tűnik, körbenéztél, hogy másnál is problémázik-e?
2/3 anonim válasza:
Egyetértek. Melyik programról van szó ? Eredeti ?
3/3 A kérdező kommentje:
A létezhet, hogy a steam miatt?! Mert apb reloaded, the Crew játékoknál is futott a steam, valamint amikor nem futott játék, akkor is ment a steam is ugyan azt csinálta... De az az érdekes, hogy napról napra sűrűbb a fagyàs, de nem óráról órára, ezzel arra akarok célozni, hogy biztos nem túlmelegedés az oka. Volt olyna nap az elsőhéten, hogy kb. egésznap játszottam, viszont akkor csak párszor fagyott le. És minden esetben ment a steam.
2016. szept. 15. 14:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!