Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Valami nagyon nem jó. Vki tud...

Valami nagyon nem jó. Vki tud segíteni? (lejjebb folyt. )

Figyelt kérdés

Úgy kezdődött h egyszer csak lefagyott a gépem (xp) msn-ezés közben...a kép is kicsit eltorzult a monitoron...majd reset, de nem bootolt be. Ezután szétszereltem a gépet, és leporolgattam a videokártyát. Majd 2. indításra végre elindult, de netes tevékenység hatására (msn, firefox)lefagyott újra, de resettel újraindult. Ezután pedig kb 10 percenként újraindította magát (ilyenkor nem volt használva, csak alapjáraton volt).

Mi lehet ez? Vírus, v vmi technikai hiba??

2010. máj. 21. 18:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha hardveres akkor esetleg táp, de ezer oka lehet. Ha szoftveres akkor driver ütközés. Rakd újra az xp-t.
2010. máj. 21. 19:09
 2/2 anonim ***** válasza:
szerintem vírus.
2010. máj. 21. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!