Lenovo z50 miért nem indul?
Figyelt kérdés
Üdvözletem, az lenne a problémám, hogy a nemrégen vásárolt lenovo z50 laptopom nem kapcsol be, semmire sem reagál, az éjszaka odatettem tölteni pár filmet (töltőről) és reggelre már nem üzemelt. Gyanítom, túlmelegedett, próbáltam akukiszedős, külön csak töltőről való inditást, hosszabb ideig való bekapcsoló gomb tartást, szóval sehogy nem reagál semmire.
Ilyen esetben mi lehet a károsodás és az milyen értékü?
2017. júl. 11. 13:13
1/4 Dongaben válasza:
Éjjel vihar volt...így bármi lehet. Inkább a szervizben tudnák megmondani.
2/4 Dongaben válasza:
Ha, van esetleg az ismerősök közt olyan, akinek van ugyanolyan töltője, azt érdemes volna elkérni, és kipróbálni vele.
3/4 anonim válasza:
Ha rádugod töltőre bármilyen kis lámpa felvilnnan a gépen? Akár töltés jelző akármi? Szóval lehet a töltő makkant meg, érdemes elvinni szervizbe, nekik van univerzális töltőjük, rádugják és rögtön kiderül ha az a rossz.
4/4 A kérdező kommentje:
Semmi sem villan fel
2017. júl. 11. 14:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!